![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, I am on here to bear with me newbie. Man verkiant reikia tam padėti. Neseniai mano kompiuterį ateina su Blue Screen of Death. Aš negalėjau nieko daryti su juo, negali net pereiti į safe mode. Anyway su pilna Windows XP tikra disko man pavyko vėl įkelti, bet dabar grįžti į gamyklinius nustatymus (viskas man buvo dingo, OMG) Turiu problema dabar yra ta, kad trūksta tam tikros gyvybiškai svarbu vairuotojams įranga prietaisas turiu apie pusę dešimt geltona Šauktukas ženklus nuo ko: -- Ethernet PCI SM autobusu kontrolierius Video Controller Video Controller (VGA suderinamas) Sistema: -- 5.150 Dell Dimension Desktop, Windows XP Intel "," Pentium 4 CPU 3,20 Ghz 3,19 Ghz 512MB RAM I can't get internetas (su pirmojo spaudimo kabelis) operatoriai ėjo per visus patikrinimus ir sakė, kad vairuotojams trūksta ir couldnt help reikės eksperto pagalbos. (iš pradžių tai buvo BELKIN Wireless USB, dėl korupcijos). Esu prijungtas per kitą kompiuterį, kad bent dabar galiu gauti kai kurių ekspertų pagalbos. Kokių nors idėjų, ką daryti, buvo pasakyta, kad išeitų "Dell" svetainėje norėdami pamatyti vairuotojų But I cant atsisiųsti klausimais kompiuterį ir nežinau, ar galima padaryti iš šios vienos ir perdavimą. PLEASE HELP: Many thanks in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kai "Dell" pateikė jums mašina, jos turės pateikti vairuotojo diskų, taip pat galite gauti tvarkykles per interneto ir perduoti per paskambinti arba net "Dell", ir aš tikiu, kad jie bus atsiųsti juos.
| |||
| |||
| Gerai turiu patikrinti visų aš su kompiuteriu programinės įrangos flatscreen monitorius, vienas belaidis klaviatūros ir pelės, ir kita buvo skirtas modemas, thats it! geltona Šauktukas ženklų klausimą aš dabar odinstalowane vairuotojams, ir tikisi, kad dabar galiu kažkiek padeda vėl leisti joms Thanks in Advance |
|
| |||
| |||
| Kaip sakiau jums reikia specialių Dell tvarkykles modelio kompiuterio, kad vairuotojas CD ar tvarkyklės Atsisiųsti svarbu. |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš esu yra visai naujokas čia. Aš žinau, man reikia mano pavyzdys aš sužinojau mano paslaugos žymą, ir apie Dell svetainėje tvarkykles, problema yra tai, kaip juos gauti iš vieno kompiuterio į vieną klausimą. Turiu būti sąžiningas esu realus naujokas dalykus. Aš žinau, tam tikrų dalykų, tačiau nenorėjo pasakyti daug like you guys! |
|
| |||
| |||
| Atsisiųsti juos su interneto kompiuteryje, tada įrašyti juos į CD arba įdėti juos į išorinį kietąjį diską / atminties kortelę. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Usbhub.sys vairuotojas trūksta C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers | mxmatt15 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | 4 lapkritis 2009 21:14 |
| Visada sako vairuotojai Ar Trūksta Taigi savo iPod (ir visa kita), negali dirbti? | craigbenham | Drives & Removable Media | 0 | Birželis 10, 2009 16:22 |
| Reformated Dell Laptop - Need Wireless tvarkyklės | samkenwick | Networking, Modems & VoIP | 1 | Gegužė 31, 2009 15:53 |
| Dell Inspiron 8.600 nešiojamas vairuotojai nuvaloma - Nr internetu dabar | coolones | Networking, Modems & VoIP | 1 | Gegužė 24, 2009 02:52 |
| Dell Inspiron 1520 XP Drivers | samh | Multimedia & Codecs | 1 | 19 sausis 2008 16:46 |
| Temos įrankiai | |
| |