mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Missing Windows XP Drivers, lai Dell

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 16, 2009, 02:36
New Member Group

Hi, I am newbie šeit, lai lācis ar mani.
Es esmu izmisuma vajadzīga neliela palīdzība. Nesen mana datora nāca klajā ar zilo ekrānu nāves. Es nevarētu darīt lieta ar to, pat ne nokļūt drošā režīmā. Anyway ar pilnu Windows XP īstu disku man izdevās atjaunot slodze, bet tagad ir atpakaļ rūpnīcas iestatījumus, (viss man ir izzudis, OMG) problēma man ir tagad ir tāda, ka trūkst daži svarīgi vadītājiem, jo datortehnika ierīce Man ir aptuveni puse duci dzeltenu izsaukuma zīmēm pret lietām: --

Ethernet kontrolieris
PCI ierīce
SM bus kontrolieris
Video kontrolieris
Video Controller (VGA compatible)

SYSTEM: --
Dell Dimension 5.150 Desktop, windows xp
Intel, Pentium 4
CPU 3,20 Ghz
3,19 Ghz
512MB RAM

I can't get interneta pieslēgumu (ar neapstrādātu cable) operatori pārdzīvoja visas pārbaudes un teica, ka draiveri ir pazuduši un couldnt palīdzība būtu nepieciešama ekspertu palīdzība.
(sākotnēji tā bija belkin usb wireless, kas radīja korupciju).

Es esmu savienots ar citu datoru, lai vismaz tagad varu saņemt kādu ekspertu palīdzību.

Kādas idejas par to, ko darīt, lika iet uz dell mājas lapu, lai saņemtu autovadītājiem, bet nevaru ielādēt no datora jautājumus, un nezinu, vai iespējams to izdarīt no šī viena un pārsūtīšanai.
PLEASE HELP: Many thanks in advance
Old Jūnijs 16, 2009, 02:48
Administrator Group

Kad Dell sniedz jums mašīna viņiem būs pieejama vadītāja disku, jūs varat arī saņemt transportlīdzekļu vadītājiem, izmantojot interneta un nodošanas laikā vai pat zvanīt Dell un es esmu pārliecināts, ka viņi jums nosūtīs tos.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Jūnijs 16, 2009, 03:17
New Member Group

Labi, es pārbaudīju, viss, ko es saņēmu ar datoru programmatūra flatscreen monitoru, vienu bezvadu klaviatūru un peli un citi bija modems, Tas ir tas!

dzeltena izsaukuma zīmes jautājumu, es tagad atinstalēt draiveri, un cerot, ka tagad varu saņemt kādu palīdzību no jauna instate tos

Thanks in advance
Old Jūnijs 16, 2009, 03:28
Administrator Group

Kā jau teicu jums Dell Specifiskie virzītāji Jūsu modelim datoru, lai vadītājs CD vai vadītāja lejupielāde ir būtiska.
Old Jūnijs 16, 2009, 04:10
New Member Group

ok es esmu pilnīgi iesācējs šeit. Es zinu, kas man nepieciešamas modelim es atradu no mana dienesta fràzi, un par dell mājas autovadītāji, problēma ir, kā iegūt tos no viena datora uz vienu jautājumu. Man ja godīgi es esmu īsta iesācējs pie lietas. Es zinu dažas lietas, bet nevarētu teikt daudz kā tu guys!
Old Jūnijs 16, 2009, 04:39
Administrator Group

Tās lejupielādēt uz datora ar internetu, tad ierakstīt CD vai nodot tos uz ārējo cieto disku / memory stick.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.