rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Brakujące sterowniki dla systemu Windows XP Dell

Reply

Narzędzia wątku
Old 16 czerwca 2009, 02:36
Nowe państwa grupy

Default Brakujące sterowniki dla systemu Windows XP Dell

Cześć, jestem newbie tutaj więc nosić ze mną.
Ja jestem w rozpaczliwą potrzebę pomocy. Ostatnio mój komputer wyszły z niebieski ekran śmierci. Nie mogłem zrobić coś z nim, nawet dostać się do trybu awaryjnego. Jakkolwiek z kompletnym systemem Windows XP prawdziwego dysku udało mi się ponownie ładować, ale to jest teraz powrót do ustawień fabrycznych (wszystko miałem zniknęła, omg) problem Mam teraz jest to, że brakuje niektórych życiowych kierowców, w sprzęt Urządzenie Mam około pół tuzina żółty wykrzyknik znaki przeciwko rzeczy: --

kontroler ethernet
urządzenia PCI
sm kontroler magistrali
Kontroler wideo
Kontroler wideo (zgodny z VGA)

SYSTEM: --
Dell Dimension 5150 Desktop, Windows XP
Intel, Pentium 4
Procesor 3,20 GHz
3,19 GHz
512MB RAM

Nie mogę uzyskać połączenia z Internetem, (z pierwszego tłoczenia kabla) operatorzy poszli przez wszystkie kontrole i powiedział, że sterowniki są niekompletne i couldnt pomoc potrzebna jest wyspecjalizowana pomoc.
(pierwotnie był Belkin USB bezprzewodowe, które spowodowały, że z korupcją).

Ja jestem podłączony do innego komputera, tak przynajmniej mogę teraz uzyskać fachową pomoc.

Jakieś pomysły, co zrobić, został poinformowany, aby przejść na stronę internetową firmy Dell w celu uzyskania sterowników ale cant pobrać z komputera w pytaniach i nie wie, ile to możliwe, aby zrobić z tego transferu i ponad.
PROSIMY O POMOC: Many thanks in advance
Old 16 czerwca 2009, 02:48
Administrator Group

Gdy Dell dostarczane jest urządzenie dostarczane będą mieli kierowcy dysków, można również uzyskać za pośrednictwem Internetu kierowców i przenieść nad lub nawet połączyć Dell i jestem pewien że będzie można je wysłać.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 czerwca 2009, 03:17
Nowe państwa grupy

ok mam zaznaczone, wszystkie mam z komputera oprogramowanie dla Flatscreen monitora, jeden do bezprzewodowej klawiatury i myszy i inne było dla modemu, thats it!

żółty wykrzyknik znaki towarowe Mam teraz odinstalowane sterowniki i nadzieję, że mogę się dostać niektórzy o przywróceniu ich

Thanks in Advance
Old 16 czerwca 2009, 03:28
Administrator Group

Jak powiedziałem musisz Dell konkretnych sterowników do danego modelu komputera, więc kierowcy CD lub pobrać sterownik jest niezbędna.
Old 16 czerwca 2009, 04:10
Nowe państwa grupy

ok ja będąc całkowicie początkujących tutaj. Wiem, że potrzeby mojego modelu, znalazłem mój znak usług i sterowników na stronie Dell, problem jest, jak się je z jednego komputera do jednego na pytanie. Muszę być szczery jestem prawdziwym nowicjuszem na rzeczy. Wiem, niektórych rzeczy, ale to nie znaczy wiele like you guys!
Old 16 czerwca 2009, 04:39
Administrator Group

Pobierz je na komputer z Internetem, a następnie wypalić je na CD lub umieścić je na zewnętrzny dysk twardy / Memory Stick.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.