mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Lipseşte drivere Windows XP pentru Dell

Reply

Thread Tools
Old 16 iunie 2009, 02:36
Noile state Group

Bună, eu sunt un newbie pe aici, aşa încât să poarte cu mine.
Am nevoie disperată de ajutor. Recent a calculatorului meu a venit cu ecran albastru de deces. Nu am putut face un lucru cu ea, nici măcar nu ajung la modul de siguranţă. Oricum, cu un Windows XP original disc am reuşit să re-încărcare, dar este acum înapoi la setările din fabrică, (tot ce-am avut a dispărut, OMG) sunt probleme care au acum este faptul că este vital lipsesc unele drivere, în hardware aparat am despre o jumătate de duzină de semne de exclamare galben împotriva lucruri: --

Ethernet controller
pci dispozitiv
SM bus controller
video controller
video controler (vga compatibile)

System: --
Spaţiul de lucru Dell Dimension 5150, Windows XP
Intel, Pentium 4
CPU 3.20 Ghz
3.19 Ghz
512MB de RAM

Nu pot să intru conexiune la internet, (cu virgine cablu) operatorii au trecut prin toate verificările şi a spus că şoferii lipsesc şi couldnt ajutor ar avea nevoie de ajutor expert.
(iniţial a fost belkin USB wireless, care a cauzat de corupţie).

Sunt conectat prin intermediul unui alt calculator deci cel puţin acum, nu pot lua nişte ajutor de experţi.

Orice idee a ceea ce sa faci, sa spus să meargă pe site-ul Dell pentru a obţine drivere dar eu cant descărca de la computer la întrebări, şi nu ştiu dacă este posibil, pentru a face acest lucru de la aceasta si de transfer de peste.
Te rog, ajută: multe mulţumiri în avans
Old 16 iunie 2009, 02:48
Administrator Group

Când Dell furnizate tine de masini vor fi livrate driver-discuri, puteţi, de asemenea, obţine drivere prin web şi de transfer de peste sau chiar apel Dell şi sunt sigur că le va trimite.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 16 iunie 2009, 03:17
Noile state Group

ok am verificat, cu tot ce am în care computerul este software-ul pentru flatscreen monitor, un radio pentru tastatura, mouse-ul şi a fost şi de altă pentru modem, thats it!!!

în semn de exclamare galben mărcile în cauză, am dezinstalat acum driver-ele, şi în speranţa că pot obţine acum de ajutor pentru a le re-instate

Thanks in advance
Old 16 iunie 2009, 03:28
Administrator Group

Aşa cum am spus ai nevoie de drivere Dell specifice pentru un model de calculator, astfel încât conducătorul auto CD-ul sau un driver download este esenţială.
Old 16 iunie 2009, 04:10
Noile state Group

Sunt ok fiind un total novice aici. Stiu ca am nevoie pentru modelul meu am aflat ca tag-ul meu de serviciu, şi driverele de pe site-ul Dell, problema este cum să-i de la un computer la cel în cauză. Am să fiu sincer eu sunt un real novice la lucruri. Stiu ca anumite lucruri, dar nu ar spune o mare ca voi!
Old 16 iunie 2009, 04:39
Administrator Group

Descarca-le pe PC-ul cu Internet, apoi arde-le pe CD sau le-a pus pe un hard disc extern / Memory Stick.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.