menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Chýba ovládače pre Windows XP Dell

Reply

Thread Tools
Old 16. júna 2009, 02:36
Nový člen skupiny

Default Chýba ovládače pre Windows XP Dell

Ahoj, jsem nováček tu tak nesú so sebou.
Som zúfalo potrebujú pomoc. Práve počítač prišiel s modrou obrazovkou smrti. Nemohol som robiť nič s ním, ani dostať do núdzového režimu. Každopádně s kompletným systémom Windows XP skutočného disku sa mi podarilo re-zaťaženie, ale teraz je späť na továrenské nastavenia (všetko, čo som mal už zmizla, OMG) problém jsem s teraz je, že chýbajú niektoré zásadné vodičov, v hardware Prístroj som asi pol tuctu žltý výkričník známky proti veciam: --

Ethernet controller
PCI zariadenia
radič zbernice sm
video radiče
video regulátor (VGA kompatibilná)

SYSTÉM: --
Dell Dimension 5150 Desktop, Windows XP
Intel, Pentium 4
CPU 3,20 Ghz
3,19 Ghz
512 megabajtov RAM

Nemôžem sa dostať na internet, (s panenským kábel) prevádzkovatelia prešla všetkými kontrolami a povedal, že vodiči sú chýbajúce a couldnt pomoci by potreboval odbornú pomoc.
(pôvodne to bolo Belkin bezdrôtový USB, ktorá spôsobila korupcie).

Som pripojený cez iný počítač, tak aspoň já si teraz môžu získať odbornú pomoc.

Nejaké nápady, čo robiť, bolo povedané, prejdite na internetové stránky spoločnosti Dell, aby si vodiči ale já dotírat stiahnuť z počítača na otázky, a nevím, jestli je možné urobiť z tohto jedného a prevod.
Prosím pomôžte: Ďakujem vopred
Old 16. júna 2009, 02:48
Administrátor Skupina

Kedy Dell dodáva ste stroj budú mať dodávané ovládače diskov, môžete tiež dostať vodiči cez web a preniesť či dokonca volať Dell a som si istý, že vám pošleme im.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16. júna 2009, 03:17
Nový člen skupiny

ok mám skontrolovať, všetko čo mám s počítačom je softvér pre flatscreen monitor, druhý pre bezdrôtovú klávesnicu a myš a druhá bola pre modem, to je to!

žltý výkričník značiek v otázke som odinštalovať ovládače, a dúfať, že by som si teraz môžu získať pomoc, aby opätovne-dosadiť nich

Thanks in advance
Old 16. júna 2009, 03:28
Administrátor Skupina

Ako som povedal, čo potrebujete Dell špecifické ovládače pre váš model počítača, takže vodič CD alebo stiahnuť ovládač je zásadný.
Old 16. júna 2009, 04:10
Nový člen skupiny

ok já jsem byl úplně začínajúcim tu. Viem, že potrebujú pre svoj model som zistil mojej služby značku, a vodiči na dell internetovej stránky, problém je, ako sa dostať z jedného počítača do jedného predmetu. Musím byť úprimný Som skutočný začínajúcich na veci. Viem, že niektoré veci, ale nebude hovoriť veľké ako ty chlapy!
Old 16. júna 2009, 04:39
Administrátor Skupina

Stiahnite si ich na počítač s internetovým pripojením, potom je napáliť na CD a dal ich na externý pevný disk / Memory Stick.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
usbhub.sys vodiča chýba v C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers mxmatt15 Všeobecné Software Chat 5 4.listopadu 2009 21:14
Vždy hovorí vodičovi Chýba Takže môj Ipod (a všetko ostatné) nemôže fungovať? craigbenham Drives & Removable Media 0 10. jún 2009 16:22
Reformated Dell Laptop - Potrebujete Wireless Ovládače samkenwick Siete, Modemy & VoIP 1 31. mája 2009 15:53
Dell Inspiron 8600 laptop vodičov vymazaný - Nie internet teraz coolones Siete, Modemy & VoIP 1 24. máj 2009 02:52
Dell Inspiron 1520 XP ovládače Samho Multimedia & Kodeky 1 19. januára 2008 16:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.