![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem nováček tu tak nesú so sebou. Som zúfalo potrebujú pomoc. Práve počítač prišiel s modrou obrazovkou smrti. Nemohol som robiť nič s ním, ani dostať do núdzového režimu. Každopádně s kompletným systémom Windows XP skutočného disku sa mi podarilo re-zaťaženie, ale teraz je späť na továrenské nastavenia (všetko, čo som mal už zmizla, OMG) problém jsem s teraz je, že chýbajú niektoré zásadné vodičov, v hardware Prístroj som asi pol tuctu žltý výkričník známky proti veciam: -- Ethernet controller PCI zariadenia radič zbernice sm video radiče video regulátor (VGA kompatibilná) SYSTÉM: -- Dell Dimension 5150 Desktop, Windows XP Intel, Pentium 4 CPU 3,20 Ghz 3,19 Ghz 512 megabajtov RAM Nemôžem sa dostať na internet, (s panenským kábel) prevádzkovatelia prešla všetkými kontrolami a povedal, že vodiči sú chýbajúce a couldnt pomoci by potreboval odbornú pomoc. (pôvodne to bolo Belkin bezdrôtový USB, ktorá spôsobila korupcie). Som pripojený cez iný počítač, tak aspoň já si teraz môžu získať odbornú pomoc. Nejaké nápady, čo robiť, bolo povedané, prejdite na internetové stránky spoločnosti Dell, aby si vodiči ale já dotírat stiahnuť z počítača na otázky, a nevím, jestli je možné urobiť z tohto jedného a prevod. Prosím pomôžte: Ďakujem vopred |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kedy Dell dodáva ste stroj budú mať dodávané ovládače diskov, môžete tiež dostať vodiči cez web a preniesť či dokonca volať Dell a som si istý, že vám pošleme im.
| |||
| |||
| ok mám skontrolovať, všetko čo mám s počítačom je softvér pre flatscreen monitor, druhý pre bezdrôtovú klávesnicu a myš a druhá bola pre modem, to je to! žltý výkričník značiek v otázke som odinštalovať ovládače, a dúfať, že by som si teraz môžu získať pomoc, aby opätovne-dosadiť nich Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Ako som povedal, čo potrebujete Dell špecifické ovládače pre váš model počítača, takže vodič CD alebo stiahnuť ovládač je zásadný. |
|
| |||
| |||
| ok já jsem byl úplně začínajúcim tu. Viem, že potrebujú pre svoj model som zistil mojej služby značku, a vodiči na dell internetovej stránky, problém je, ako sa dostať z jedného počítača do jedného predmetu. Musím byť úprimný Som skutočný začínajúcich na veci. Viem, že niektoré veci, ale nebude hovoriť veľké ako ty chlapy! |
|
| |||
| |||
| Stiahnite si ich na počítač s internetovým pripojením, potom je napáliť na CD a dal ich na externý pevný disk / Memory Stick. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| usbhub.sys vodiča chýba v C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers | mxmatt15 | Všeobecné Software Chat | 5 | 4.listopadu 2009 21:14 |
| Vždy hovorí vodičovi Chýba Takže môj Ipod (a všetko ostatné) nemôže fungovať? | craigbenham | Drives & Removable Media | 0 | 10. jún 2009 16:22 |
| Reformated Dell Laptop - Potrebujete Wireless Ovládače | samkenwick | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 31. mája 2009 15:53 |
| Dell Inspiron 8600 laptop vodičov vymazaný - Nie internet teraz | coolones | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 24. máj 2009 02:52 |
| Dell Inspiron 1520 XP ovládače | Samho | Multimedia & Kodeky | 1 | 19. januára 2008 16:46 |
| Thread Tools | |
| |