мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Недостаје Уиндоус КСП Дривер за Делл

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. јуни 2009, 02:36
Нови члан групе

Default Недостаје Уиндоус КСП Дривер за Делл

Здраво, ја сам неубие овде па на медвједа са мном.
Ја сам у потреба од очајни неке помоћи. У последње време мој рачунар је дошао горе са плави екран смрти. Нисам могла ништа учинити са њим, па ни добити то сигуран начин. Иначе са потпун оригиналан Уиндоус КСП диск сам успео поновно учитавање, али се сада вратити на фабричке поставке, (све што сам имао је нестао, омг) Имам проблем сада је да недостаје неки витални возача, у хардвер уређај сам око пола туцета жута означава усклик против ствари: --

Етхернет контролер
ПЦИ уређаја
см бус цонтроллер
видео контролер
видео контролер (ВГА компатибилна)

СЫСТЕМ: --
Делл Дименсион 5150 Десктоп, Уиндоус КСП
Интел, Пентиум 4
ЦПУ 3,20 ГХз
3,19 ГХз
512МБ РАМ-а

И не може добити прикључак за интернет, (са дјевица кабла) оператерима отишао кроз све провере и рекао је да возачи су нестали и цоулднт хелп треба стручна помоћ.
(изворно је Белкин усб радио која је узроковала корупције).

Ја сам спојен преко другог рачунара, тако барем ја сада могу добити неки стручну помоћ.

Идеје као што ће учинити, рекао је отићи на веб страницу како би добили Делл возача али ја лицемјерје скидати податке са рачунара на питања, а не знам, ако је могуће да га са ове странице и пренос преко.
Плеасе хелп: многобројан хвала унапред
Old 16. јуни 2009, 02:48
Администратор Гроуп

Када сте добили Делл машине они ће имати добијате возача дискова, можете добити путем уеб возача и пренети преко позива или чак Делл и сигуран сам да ће вам послати њима.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 16. јуни 2009, 03:17
Нови члан групе

ок имам провјерени, све што сам добио је рачунар са софтвером за флатсцреен монитора, један за бежичну тастатуру и миша, а други је био за модем, тај је!

жутим ознакама узвичник у питању сам сада деинсталирана возача, а надају да ја сада могу добити неки помоћи да се поново ставити у њих

Тханкс ин адванце
Old 16. јуни 2009, 03:28
Администратор Гроуп

Као што сам рекао вам је Делл специфичне дривер за свој модел рачунара, тако да је возач ЦД или возач преузимање је битно.
Old 16. јуни 2009, 04:10
Нови члан групе

ок ја сам се потпуно искушеник овде. Знам да треба за мој модел нађе своју услугу ознаку, а возачи на Делл уеб сајт, проблем је како за добити њима са једног рачунара на један у питање. Морам бити искрен сам прави Новак на ствари. Знам одређене ствари, али не хтједе рећи много, као што сте ви момци!
Old 16. јуни 2009, 04:39
Администратор Гроуп

Преузмите их на рачунар са Интернета, а затим спали их на ЦД-у или им ставити на спољни хард диск / меморы стицк.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
усбхуб.сыс недостаје драјвер у Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ возача мксматт15 Уопштено Софтуаре Цхат 5 4. новембар 2009 21:14
Увек каже дривер су нестале Тако Мој ипод (и све остало) не могу да раде? цраигбенхам Дривес & Измјењиви медији 0 10. јуна 2009 16:22
Лаптоп Делл Реформатед - Неед Уирелесс Дриверс самкенуицк Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 31 мај 2009 15:53
Делл Инспирон 8600 лаптоп дривер избрисала - Не сада интернету цоолонес Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 24 мај 2009 02:52
Делл Инспирон 1520 КСП Дривер самх Мултимедија и кодеци 1 19 јануар 2008 16:46
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц