az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Eksik Windows XP Sürücüleri Dell için

Reply

Konu Araçları
Old 16 Haziran 2009, 02:36
Yeni Üye Grubu

Merhaba, burada bana ayı ile ilgili bir yeni duyuyorum.
Biraz yardım umutsuz ihtiyacı duyuyorum. Son benim bilgisayar ölüm mavi ekran ile geldi. Ben de, hatta güvenli mod için bir şey de olabilir. Neyse bir pencere ile Yeniden yükleme yönetilen gerçek disk xp, ama şimdi geri fabrika ayarlarına, ben yok sahip vardı (her şeyi, OMG ise) Şimdi yaşıyorum sorun bu, donanım bazı hayati sürücüler eksik olduğunu Bazı şeyleri karşı yaklaşık yarım düzine sarı ünlem işareti var aygıt: --

Ethernet denetleyicisi
PCI aygıtı
SM otobüs denetleyicisi
Video denetleyicisi
Video Denetleyicisi (VGA) uyumlu

SİSTEMİ: --
Dell Dimension 5150 Masaüstü, Windows XP
Intel, Pentium 4
CPU 3,20 Ghz
3,19 Ghz
512MB RAM

Ben operatörlerinin bakire kablosu (ile) tüm kontrolleri geçti internet bağlantısı can't get ve sürücüler eksik ve couldnt yardımcı uzman ihtiyacı olacağını söyledi.
(asıl olarak Belkin olduğunu USB kablosuz yol yolsuzluk).

Başka bir bilgisayar aracılığı ile en azından şu anda uzman yardım alabilirsiniz bağlı duyuyorum.

Herhangi bir fikir olarak yapmak için, Dell Websayfası üzerine gitmek için sürücüleri için ama sorular bilgisayara indirmek cant, ve bu da yapmak mümkün ve üzerinde transferi bilmiyorum söylendi İÇİN.
LÜTFEN YARDIM: çok teşekkür peşin
Old 16 Haziran 2009, 02:48
Yönetici Grubu

Ne zaman Dell size de sürücü diskler verilen olacak makine verilir, ayrıca web üzerinden sürücüleri alabilir ve üzerinden aktarma hatta Dell arama ve ben de bunları göndereceğiz eminim.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 Haziran 2009, 03:17
Yeni Üye Grubu

Ben kontrol ettikten tamam, tüm bilgisayar Flatscreen monitör, bir kablosuz klavye, ve fare ve diğer modemi olduğu için yazılım ile, var da şu!

Sözkonusu Şimdi sürücülerini kaldırmadan sarı ünlem işaretleri ve şimdi yeniden bir yardım alabilirim onları bağışlamak umut

Thanks in advance
Old 16 Haziran 2009, 03:28
Yönetici Grubu

Ben, bu sürücü CD veya bir sürücü yüklemek şart bilgisayar Modeliniz için Dell özel sürücüler gerekir dedi.
Old 16 Haziran 2009, 04:10
Yeni Üye Grubu

tamam ben olmak tamamen yeni burada. Sanırım benim servis etiketi öğrendim var benim modeli ve Dell web sitesinde sürücüleri için gereken bilgileri, sorun nasıl bir bilgisayardan söz konusu bir ila onları elde etmektir. Ben bir şey gerçek acemi pm dürüst olmalıyız. Ama bazı şeyleri bilmek demek değildir sizin gibi büyük adamlar!
Old 16 Haziran 2009, 04:39
Yönetici Grubu

Yükleme onları İnternet ile PC'de, sonra CD'ye bunları yazmak ya da harici bir sabit disk / Memory Stick bunları koydum.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından