![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, burada bana ayı ile ilgili bir yeni duyuyorum. Biraz yardım umutsuz ihtiyacı duyuyorum. Son benim bilgisayar ölüm mavi ekran ile geldi. Ben de, hatta güvenli mod için bir şey de olabilir. Neyse bir pencere ile Yeniden yükleme yönetilen gerçek disk xp, ama şimdi geri fabrika ayarlarına, ben yok sahip vardı (her şeyi, OMG ise) Şimdi yaşıyorum sorun bu, donanım bazı hayati sürücüler eksik olduğunu Bazı şeyleri karşı yaklaşık yarım düzine sarı ünlem işareti var aygıt: -- Ethernet denetleyicisi PCI aygıtı SM otobüs denetleyicisi Video denetleyicisi Video Denetleyicisi (VGA) uyumlu SİSTEMİ: -- Dell Dimension 5150 Masaüstü, Windows XP Intel, Pentium 4 CPU 3,20 Ghz 3,19 Ghz 512MB RAM Ben operatörlerinin bakire kablosu (ile) tüm kontrolleri geçti internet bağlantısı can't get ve sürücüler eksik ve couldnt yardımcı uzman ihtiyacı olacağını söyledi. (asıl olarak Belkin olduğunu USB kablosuz yol yolsuzluk). Başka bir bilgisayar aracılığı ile en azından şu anda uzman yardım alabilirsiniz bağlı duyuyorum. Herhangi bir fikir olarak yapmak için, Dell Websayfası üzerine gitmek için sürücüleri için ama sorular bilgisayara indirmek cant, ve bu da yapmak mümkün ve üzerinde transferi bilmiyorum söylendi İÇİN. LÜTFEN YARDIM: çok teşekkür peşin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne zaman Dell size de sürücü diskler verilen olacak makine verilir, ayrıca web üzerinden sürücüleri alabilir ve üzerinden aktarma hatta Dell arama ve ben de bunları göndereceğiz eminim.
| |||
| |||
| Ben kontrol ettikten tamam, tüm bilgisayar Flatscreen monitör, bir kablosuz klavye, ve fare ve diğer modemi olduğu için yazılım ile, var da şu! Sözkonusu Şimdi sürücülerini kaldırmadan sarı ünlem işaretleri ve şimdi yeniden bir yardım alabilirim onları bağışlamak umut Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Ben, bu sürücü CD veya bir sürücü yüklemek şart bilgisayar Modeliniz için Dell özel sürücüler gerekir dedi. |
|
| |||
| |||
| tamam ben olmak tamamen yeni burada. Sanırım benim servis etiketi öğrendim var benim modeli ve Dell web sitesinde sürücüleri için gereken bilgileri, sorun nasıl bir bilgisayardan söz konusu bir ila onları elde etmektir. Ben bir şey gerçek acemi pm dürüst olmalıyız. Ama bazı şeyleri bilmek demek değildir sizin gibi büyük adamlar! |
|
| |||
| |||
| Yükleme onları İnternet ile PC'de, sonra CD'ye bunları yazmak ya da harici bir sabit disk / Memory Stick bunları koydum. |