менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Зниклі без вести драйвери Windows XP для Dell

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 червня 2009, 02:36
Нові члени групи

Default Зниклі без вести драйвери Windows XP для Dell

Привіт, я новачок тут несуть таке зі мною.
Я відчайдушно потребують деякої допомоги. Нещодавно мій комп'ютер прийшов з синім екраном смерті. Я не міг робити речі з ним, не одержують навіть в безпечному режимі. У будь-якому випадку з повною Windows XP справжньої диска мені вдалося Re-Load, але зараз повернутися до заводських налаштувань (все, що я зник, OMG) проблема У мене зараз є те, що відсутні деякі важливі драйвери, в обладнанні Пристрій у мене є близько півдюжини жовтими знаками оклику у відношенні речей: --

Ethernet-контролера
PCI пристрій
Контролер SM Bus
відеоконтролер
Видеоконтроллер (VGA-сумісний)

Система: --
Dell Dimension 5150 Desktop, Windows XP
Intel, Pentium 4
Процесором 3,20 ГГц
3,19 ГГц
512 МБ ОЗУ

Я не можу отримати підключення до Інтернету, (з Віргінських кабелю) оператори пройшли всі перевірки і сказав, що водії зникли безвісти і Couldnt допомога буде необхідна допомога фахівця.
(спочатку вона була Belkin USB Wireless, що викликало корупції).

Я пов'язаний через інший комп'ютер, щоб принаймні тепер я можу отримати кваліфіковану допомогу.

Будь-які ідеї, що робити, було наказано йти на сайт Dell для отримання драйвера, але я нахиляє завантажити з комп'ютера на питання, і не знаю, можливо це зробити з цієї передачі одного і більше.
PLEASE HELP: Большое спасибо заранее
Old 16 червня 2009, 02:48
Адміністратор групи

Коли ви Dell поставляються машини вони повинні будуть поставлятися драйвера диска, можна також отримати драйверів через Інтернет і передача більш або навіть викликати Dell і я впевнений, вони будуть надсилати вам їх.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 16 червня 2009, 03:17
Нові члени групи

OK Я перевірив, все що я отримав з комп'ютером програмного забезпечення для плоский монітор, один для бездротової клавіатури і миші, а інша для модему, і це так!

жовті знаки оклику в питання, який я вже видалили водіїв і сподіваються, що тепер я можу отримати допомогу повторно заміщати їх

Спасибо заранее
Old 16 червня 2009, 03:28
Адміністратор групи

Як я вже говорив вам потрібна Dell конкретні драйвера для вашої моделі комп'ютера, так що компакт драйвера або драйвера має важливе значення.
Old 16 червня 2009, 04:10
Нові члени групи

OK Мене зовсім початківець тут. Я знаю, що мені потрібно для моєї моделі я знайшов мою службу тег, а водії на сайт Dell, проблема в тому, як отримати їх з одного комп'ютера на кожне питання. Я повинен бути чесним Я новачок на реальні речі. Я знаю деяких речей, але не сказати багато, як ви, хлопці!
Old 16 червня 2009, 04:39
Адміністратор групи

Завантажте їх на ПК за допомогою Інтернету, а потім записати їх на CD або покласти їх на зовнішньому жорсткому диску / Memory Stick.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Usbhub.sys драйвера пропали без вісті в C: \ WINDOWS \ System32 \ Drivers mxmatt15 General Software чат 5 4 листопада 2009 21:14
Завжди говорить Драйвери Відсутні тому мій Ipod (і все інше) не може працювати? craigbenham Знімні накопичувачі І ЗМІ 0 10 червня 2009 16:22
Reformated Ноутбук Dell - Need Wireless Drivers samkenwick Мережа, Модеми & VoIP 1 31 травня 2009 15:53
Dell Inspiron 8600 драйверів ноутбука витер - Без Інтернету зараз coolones Мережа, Модеми & VoIP 1 24 травня 2009 02:52
Dell Inspiron 1520 XP драйвери samh Мультимедіа & кодеки 1 19 січня 2008 16:46
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.