![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я новачок тут несуть таке зі мною. Я відчайдушно потребують деякої допомоги. Нещодавно мій комп'ютер прийшов з синім екраном смерті. Я не міг робити речі з ним, не одержують навіть в безпечному режимі. У будь-якому випадку з повною Windows XP справжньої диска мені вдалося Re-Load, але зараз повернутися до заводських налаштувань (все, що я зник, OMG) проблема У мене зараз є те, що відсутні деякі важливі драйвери, в обладнанні Пристрій у мене є близько півдюжини жовтими знаками оклику у відношенні речей: -- Ethernet-контролера PCI пристрій Контролер SM Bus відеоконтролер Видеоконтроллер (VGA-сумісний) Система: -- Dell Dimension 5150 Desktop, Windows XP Intel, Pentium 4 Процесором 3,20 ГГц 3,19 ГГц 512 МБ ОЗУ Я не можу отримати підключення до Інтернету, (з Віргінських кабелю) оператори пройшли всі перевірки і сказав, що водії зникли безвісти і Couldnt допомога буде необхідна допомога фахівця. (спочатку вона була Belkin USB Wireless, що викликало корупції). Я пов'язаний через інший комп'ютер, щоб принаймні тепер я можу отримати кваліфіковану допомогу. Будь-які ідеї, що робити, було наказано йти на сайт Dell для отримання драйвера, але я нахиляє завантажити з комп'ютера на питання, і не знаю, можливо це зробити з цієї передачі одного і більше. PLEASE HELP: Большое спасибо заранее |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коли ви Dell поставляються машини вони повинні будуть поставлятися драйвера диска, можна також отримати драйверів через Інтернет і передача більш або навіть викликати Dell і я впевнений, вони будуть надсилати вам їх.
| |||
| |||
| OK Я перевірив, все що я отримав з комп'ютером програмного забезпечення для плоский монітор, один для бездротової клавіатури і миші, а інша для модему, і це так! жовті знаки оклику в питання, який я вже видалили водіїв і сподіваються, що тепер я можу отримати допомогу повторно заміщати їх Спасибо заранее |
|
| |||
| |||
| Як я вже говорив вам потрібна Dell конкретні драйвера для вашої моделі комп'ютера, так що компакт драйвера або драйвера має важливе значення. |
|
| |||
| |||
| OK Мене зовсім початківець тут. Я знаю, що мені потрібно для моєї моделі я знайшов мою службу тег, а водії на сайт Dell, проблема в тому, як отримати їх з одного комп'ютера на кожне питання. Я повинен бути чесним Я новачок на реальні речі. Я знаю деяких речей, але не сказати багато, як ви, хлопці! |
|
| |||
| |||
| Завантажте їх на ПК за допомогою Інтернету, а потім записати їх на CD або покласти їх на зовнішньому жорсткому диску / Memory Stick. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Usbhub.sys драйвера пропали без вісті в C: \ WINDOWS \ System32 \ Drivers | mxmatt15 | General Software чат | 5 | 4 листопада 2009 21:14 |
| Завжди говорить Драйвери Відсутні тому мій Ipod (і все інше) не може працювати? | craigbenham | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 0 | 10 червня 2009 16:22 |
| Reformated Ноутбук Dell - Need Wireless Drivers | samkenwick | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 31 травня 2009 15:53 |
| Dell Inspiron 8600 драйверів ноутбука витер - Без Інтернету зараз | coolones | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 24 травня 2009 02:52 |
| Dell Inspiron 1520 XP драйвери | samh | Мультимедіа & кодеки | 1 | 19 січня 2008 16:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |