![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поздравления, Системата ми е с 64 Концертен SSD диск. Това е, което аз отивам да правя, кой да видя някакви проблеми с него? На SSD имам инсталиран XP и Windows 7. Почти готов за VistaBootPro, тя не работи с Win 7, тествани със VM. Следваща Имам три концерта на открито пространство, така че искам да ERD командир на малък 1 Концертен дял и тогава аз няма да се търси за CD, когато се взриви един от моите инсталира. Така че всеки, виждам потенциал problmes с тази идея?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами ... 64GB е доста малък. Но мисля, че ако я използвате само за ОС, то там е повече от достатъчно пространство. тя трябва да работи на теория.
|
| |||
| |||
| 64GB е много малък за OS няколко години. Ползвам 500GB за ПРО XP x86, XP x64 ПРО, Vista Ult. x64 и x64 Win 7. Но ей, ако сте доволни от размера, трябва да се оправи.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Dual Обувка Сега XP приучавам Обувка NTLDR Отсъствуващ | trayde | Windows операционни системи | 4 | 18 Март 2009 07:07 |
| Dual обувка? | Mooseknuckle | Windows операционни системи | 3 | 28 Авг 2008 16:12 |
| Dual Обувка Mac OS X На XP? | harryc | Linux & Алтернативни OS | 9 | 26 Feb 2008 04:16 |
| Dual обувка | chrismorris730 | Windows операционни системи | 4 | 13 Feb 2008 16:56 |
| Dual Обувка Система | ChuckII | Windows операционни системи | 11 | 19 Jan 2008 16:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |