![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdravy, Můj systém má 64 Gig SSD disk. To je to, co mám dělat, nikoho vidět žádné problémy s ním? Na SSD Nainstaloval jsem Windows XP a 7. Skoro připraven k VistaBootPro, nemá práci s Win 7, zkoušejí to s VM. Další Mám tři vystoupení na otevřeném prostoru, tak jsem chtěl dát ERD Commander na malé 1 Gig oblast a pak nebudu hledat na cd, když jsem vyhodit do povětří jeden z mých instalací. Takže kdokoli vidět žádný potenciál problmes s touto myšlenkou?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ... i 64 GB je trochu malý. Ale myslím, pokud použít pouze pro OS je, pak je více než dostatečný prostor. by mělo teoreticky fungovat.
|
| |||
| |||
| 64gb je velice malý na to několik OS. I use 500gigabajt pro XP PRO x86, XP Pro x64, Vista ULT. x64 a x64 Win 7. Ale hej, pokud jste spokojeni s velikostí, měly by být v pořádku.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Duální Boot Now XP zvyklý Zavádecí NTLDR Chybí | trayde | Operační systémy Windows | 4 | 18. března 2009 07:07 |
| Duální boot? | Mooseknuckle | Operační systémy Windows | 3 | 28. Srpen 2008 16:12 |
| Duální Zavádecí Mac OS X na XP? | harryc | Linux & Alternativní OS | 9 | 26. února 2008 04:16 |
| Duální boot | chrismorris730 | Operační systémy Windows | 4 | 13. února 2008 16:56 |
| Duální systém Zavádecí | ChuckII | Operační systémy Windows | 11 | 19. ledna 2008 16:18 |
| Thread Nástroje | |
| |