![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Linkėjimai, Mano sistema SSD diskas 64 Gig. Tai, ką aš ketinu daryti, bet paspaudus bet su juo problemų? Apie SSD turiu įdiegta XP ir Windows 7. Beveik paruošta VistaBootPro, ji dirba su Win 7, išbandyti tai su VM. Kitas Turiu tris koncertą atviros erdvės, kad aš noriu pateikti ERD Commander dėl nedidelių 1 GIG disko ir tada aš ne ieškau CD, kai aš susprogdinti vieną iš savo įrengia. So anyone see galimo problmes šią idėją?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gerai ... 64GB yra šiek tiek mažas. bet manau, jei tu ją naudoti tik OS, tai yra daugiau nei pakankamai erdvės. ji turėtų dirbti teorija.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 64GB yra labai mažas, kelias OS. Aš naudoju 500GB Windows XP PRO x86, XP PRO x64, Vista ult. x64 ir Win 7 x64. Bet hey, jei esate patenkintas dydį, turėtų būti bauda.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dabar Dual boot XP Wont Įkėlimo Trūksta NTLDR rinkmenos | trayde | Windows "operacinės sistemos | 4 | Kovas 18, 2009 07:07 |
| Dual boot? | Mooseknuckle | Windows "operacinės sistemos | 3 | Rugpjūtis 28, 2008 16:12 |
| Dual boot Mac OS X XP? | harryc | Linux & Alternative OS | 9 | 26 vasaris 2008 04:16 |
| Dual boot | chrismorris730 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 13 vasaris 2008 16:56 |
| Dvejopo įkrovimo sistemą | ChuckII | Windows "operacinės sistemos | 11 | 19 sausis 2008 16:18 |
| Temos įrankiai | |
| |