![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdravy, Môj systém má 64 Gig SSD disk. To je to, čo mám robiť, nikoho vidieť žiadne problémy s ním? Na SSD Nainstaloval som Windows XP a 7. Skoro pripravený na VistaBootPro, nemá prácu s Win 7, skúšajú to s VM. Ďalšie Mám tri vystúpenia na otvorenom priestore, tak som chcel dať ERD Commander na malé 1 Gig oblasť a potom nebudem hľadať na cd, když jsem vyhodiť do povetria jeden z mojich inštaláciou. Takže ktokoľvek vidieť žiadny potenciál problmes s touto myšlienkou?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ... I 64 GB je trochu malý. Ale myslím, ak použiť iba pre OS je, potom je viac než dostatočný priestor. by malo teoreticky fungovať.
|
| |||
| |||
| 64GB je veľmi malý na to niekoľko OS. I use 500gigabajt pre XP PRO x86, XP Pro x64, Vista ULT. x64 a x64 Win 7. Ale hej, ak ste spokojní s veľkosťou, mali by byť v poriadku.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Duálny Boot Now XP zvyknutý Zavádzacia NTLDR Chýba | trayde | Operačné systémy Windows | 4 | 18. marca 2009 07:07 |
| Duálny boot? | Mooseknuckle | Operačné systémy Windows | 3 | 28. August 2008 16:12 |
| Duálny Zavádzacia Mac OS X na XP? | harryc | Linux & Alternatívne OS | 9 | 26. februára 2008 04:16 |
| Duálny boot | chrismorris730 | Operačné systémy Windows | 4 | 13. februára 2008 16:56 |
| Duálny systém Zavádzacia | Chuckie | Operačné systémy Windows | 11 | 19. januára 2008 16:18 |
| Thread Tools | |
| |