![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поздрави, Мој систем је ССД 64 чезе погон. То је оно што ја одлазим, да свако види никаквих проблема са њим? На ССД Имам инсталиран КСП и Уиндоус 7. Скоро спремна за ВистаБоотПро, он не посао са Уин 7, тестиран је са СМ. Сљедеће Имам три харпун отворених простора тако желим ставити Ерд Цоммандер на малом 1 харпун партицију и онда нећу бити у потрази за ЦД-у кад сам напухати један од мојих инсталира. Тако свако ко види потенцијал проблмес са овом идејом?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добро ... 64ГБ је мало мали. али мислим, ако га користите само за ОС-а, онда је више него довољно простора. Требало би да раде у теорији.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 64ГБ је врло мали неколико ОС-а. Користим КСП Про 500ГБ за кс86, КСП Про 64, Виста Улт. 7 Уин кс64 и кс64. Али хеј, ако сте задовољни са величини, требало би да буде у реду.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Дуал боот КСП Сада навика Боот НТЛДР Миссинг | траыде | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 18 март 2009 07:07 |
| Дуал боот? | Моосекнуцкле | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 28 аугуст 2008 16:12 |
| Дуал боот Мац ОС Кс на КСП? | харрыц | Линукс ОС и алтернативна | 9 | 26 фебруар 2008 04:16 |
| Дуал боот | цхрисморрис730 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 13 фебруар 2008 16:56 |
| Дуал боот система | ЦхуцкИИ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 11 | 19 јануар 2008 16:18 |
| Тхреад Тоолс | |
| |