![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поздоровлення, Моя система SSD 64 Gig диска. Це те, що я буду робити, нікому побачити будь-які проблеми з цим? На SSD я встановив XP і Windows 7. Майже готове для VistaBootPRO, це робить роботу з Win 7, перевіряли її VM. Потім я три концерти відкритого простору, тому я хочу, щоб покласти ERD Commander від невеликої розділ 1 Гб і тоді я не будуть шукати для КР, коли я підірвати один з моїх встановлюється. Таким будь-якого виду потенційну problmes з цією ідеєю?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну ... 64GB трохи мала. але я думаю, якщо тільки використовувати його для операційної системи, тобто більш ніж достатній простір. вона повинна працювати в теорії.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 64GB дуже малий для декількох ОС. Я використовую 500 Гб для XP PRO x86, XP Pro x64, Vista Ult. x64 і Win 7 x64. Але погода, якщо вас влаштовує розмір, повинна бути тонкою.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dual Boot Now XP Wont завантаження NTLDR відсутній | trayde | Операційні системи Windows | 4 | 18 березня 2009 07:07 |
| Подвійне завантаження? | Mooseknuckle | Операційні системи Windows | 3 | 28 серпня 2008 16:12 |
| Подвійний завантаження Mac OS X на XP? | harryc | Linux & альтернативних ОС | 9 | 26 лютого 2008 04:16 |
| Подвійний завантаження | chrismorris730 | Операційні системи Windows | 4 | 13 лютого 2008 16:56 |
| Система Dual Boot | Chuckii | Операційні системи Windows | 11 | 19 січня 2008 16:18 |
| Різьба Інструменти | |
| |