![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Csak most vettem észre, én nem kaptam meg a legutóbb használt programok a Start menüben az XP többet, bár a funkció be van kapcsolva. Én csak azt gondolom, hogy CCleaner tönkretette az egészet. Tudja valaki, mi a helyes bejegyzést?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Nem biztos benne, hogy ez az, amit lehet, hogy keres. http://www.pchell.com/support/editru...tentries.shtml |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| A végén én reinstalled SP3, és hozta vissza.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vista Start Menu OFF BUTTON testreszabás | ryannathans | A Windows operációs rendszerek | 1 | 30. január 2009 13:49 |
| Start menü költözött Pozíció | pudds | A Windows operációs rendszerek | 2 | 1. Aug 2008 07:05 |
| Az ablakok eszköztár nem működik. vagy a Start menüből. | sensaike | A Windows operációs rendszerek | 1 | 28. november 2007 08:36 |
| XP probléma nem gyorsmenük munkanapon keresztül asztali és Start menü, beleértve a vezérlőpulton! | toddy89 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 25. október 2007 13:53 |
| Vista: átlátszó start menüt? | Cryphyx | A Windows operációs rendszerek | 9 | 20. augusztus 2007 07:12 |
| Téma eszközök | |
| |