![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що помітили, я не отримаю свої найбільш часто використовуваних програм в меню "Пуск" в XP більше, хоча ця функція включена. Я можу тільки думати, що CCleaner має безлад його. Хто-небудь знає, що правильно записів реєстру?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Чи не впевнений, це те, що вам може бути потрібно. http://www.pchell.com/support/editru...tentries.shtml |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Врешті-решт я перевстановити SP3 і яка привела їх назад.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Vista Start Menu кнопки вимикання налаштування | ryannathans | Операційні системи Windows | 1 | 30 січня 2009 13:49 |
| Початок мене переїхав Позиція | pudds | Операційні системи Windows | 2 | 1 серпня 2008 07:05 |
| Панель інструментів не працює. або в меню Пуск. | sensaike | Операційні системи Windows | 1 | 28 листопада 2007 08:36 |
| XP Проблема, не буде працювати через ярлики робочого столу і меню "Пуск", включаючи панель управління! | toddy89 | Операційні системи Windows | 2 | 25 жовтня 2007 13:53 |
| Vista: Прозорі меню "Пуск"? | Cryphyx | Операційні системи Windows | 9 | 20 серпня 2007 07:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |