menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

MS-DOS aplikace Být Uloženo pod mým souboru Jména

Reply

Thread Nástroje
Old 6. června 2009, 04:49
Nový člen skupiny

Default MS-DOS aplikace Být Uloženo pod mým souboru Jména

Ahoj,

Můj počítač se chová bizarně.
Vždy jsem smazat soubor, ať už jsou to 4 KB nebo 100 megabites - to trvá věčně pro smazání proces běžet sama prostřednictvím. Začal jsem si myslel, že jsem možná kdykoliv smazat soubory jsou nahrané na někoho.

Také někteří z mých obvyklých doc nebo rtf soubory se zobrazují jako MS-DOS aplikace.

Jakékoliv myšlenky?

Díky moc.

Ahren
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Spouštění aplikací - Vložit. Exe souboru tak, že bude startu s okny Sasstraliss Operační systémy Windows 1 4. května 2009 09:52
Yahoo Msgr 9. Kde jsou Konverzace Uloľené? Mohi212 Email, VoIP & IM Diskuse 1 14. března 2009 05:33
Pick náhodných jmen. Csv atorres0506 Office & Aplikace 2 21. ledna 2009 15:13
Změnou Windows XP oddíl Jména? tomthedrummer1992 Operační systémy Windows 1 12. května 2008 15:44
Jak vidíte uložené konverzace na msn messenger? Candy !!!!!!!!! Email, VoIP & IM Diskuse 1 18. března 2007 16:25
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.