manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

MS-DOS Application sačuvaju Under My File Names

Reply

Thread Tools
Old 6. lipnja 2009, 04:49
Novi član grupe

Default MS-DOS Application sačuvaju Under My File Names

Zdravo,

Moj računalo ponassa bizarrely.
Sve ću izbrisati datoteku bilo 4 kilobajta ili 100 megabites - to traje zauvijek za brisanje pokrenuti postupak po sebi. Počela sam razmišljati da je možda sve sam izbrisati kartoteka jesu bitak učitanoj nekome.

Također, neke od mojih normalnih doc ili rtf datoteke prikazuju kao MS-DOS aplikacijama.

Bilo koja misli?

Hvala puno.

Ahren
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Startup Application Pomoć - Umetnite. Exe datoteku tako da će za pokretanje u sustavu Windows Sasstraliss Windows Operating Systems 1 4. svibanj 2009 09:52
Yahoo mons 9. Gdje su Razgovori Spremljene? Mohi212 Email, VoIP & IM Razgovor 1 14. ožujak 2009 05:33
Pick slučajnih imena. Csv datoteku atorres0506 Office & Applications 2 21 siječanj 2009 15:13
Mijenjanje sustava Windows XP particije Imena? tomthedrummer1992 Windows Operating Systems 1 12. svibanj 2008 15:44
Kako vidite spremljenih konverzacija na MSN Messenger? Candy !!!!!!!!! Email, VoIP & IM Razgovor 1 18. ožujak 2007 16:25
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.