![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Moj računalo ponassa bizarrely. Sve ću izbrisati datoteku bilo 4 kilobajta ili 100 megabites - to traje zauvijek za brisanje pokrenuti postupak po sebi. Počela sam razmišljati da je možda sve sam izbrisati kartoteka jesu bitak učitanoj nekome. Također, neke od mojih normalnih doc ili rtf datoteke prikazuju kao MS-DOS aplikacijama. Bilo koja misli? Hvala puno. Ahren |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Startup Application Pomoć - Umetnite. Exe datoteku tako da će za pokretanje u sustavu Windows | Sasstraliss | Windows Operating Systems | 1 | 4. svibanj 2009 09:52 |
| Yahoo mons 9. Gdje su Razgovori Spremljene? | Mohi212 | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 14. ožujak 2009 05:33 |
| Pick slučajnih imena. Csv datoteku | atorres0506 | Office & Applications | 2 | 21 siječanj 2009 15:13 |
| Mijenjanje sustava Windows XP particije Imena? | tomthedrummer1992 | Windows Operating Systems | 1 | 12. svibanj 2008 15:44 |
| Kako vidite spremljenih konverzacija na MSN Messenger? | Candy !!!!!!!!! | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 18. ožujak 2007 16:25 |
| Thread Tools | |
| |