פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

MS-DOS Application להיות שמורים תחת שמות קבצים שלי

Reply

שרשרת כלים
Old 6 יוני 2009, 04:49
קבוצת חברות חדשות

Default MS-DOS Application להיות שמורים תחת שמות קבצים שלי

שלום,

המחשב שלי הוא מתנהג bizarrely.
בכל פעם אני מוחק את הקובץ אם זה יהיה 4 kilobytes או 100 megabites - נדרש למחוק לצמיתות את התהליך עצמו דרך להפעלה. התחלתי לחשוב שאולי אני מוחק את כל הקבצים עוברים טעינה למישהו.

כמו כן, חלק שלי בדרך כלל קבצי doc או rtf מוצגות כ-MS-DOS יישומים.

כל המחשבות?

תודה רבה.

Ahren
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
יישום הפעלה עזרה - הכנס. קובץ exe כך שהוא יהיה עם ההפעלה Windows Sasstraliss מערכות ההפעלה Windows 1 4th מאי 2009 09:52
Yahoo Msgr 9. איפה שיחות שנשמרו? Mohi212 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 1 14th מרץ 2009 05:33
בחר מתוך שמות אקראיים. קובץ CSV atorres0506 חבילות Office & Applications 2 21st ינואר 2009 15:13
שינוי שמות המחיצה של Windows XP? tomthedrummer1992 מערכות ההפעלה Windows 1 -12 במאי 2008 15:44
איך אתה רואה את השיחות על נשמר MSN Messenger? ממתק !!!!!!!!! דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 1 18 מרץ 2007 16:25
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.