![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Môj počítač sa chová bizarné. Vždy som zmazať súbor, či už sú to 4 KB alebo 100 megabites - to trvá večne pre zmazanie proces plynúť sama prostredníctvom. Začal som si myslel, že jsem možná kedykoľvek vymazať súbory sú nahrané na niekoho. Tiež niektorí z mojich obvyklých doc alebo rtf súbory sa zobrazujú ako MS-DOS aplikácie. Akékoľvek myšlienky? Díky moc. Ahren |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Spúšťanie aplikácií - Vložiť. Exe súboru tak, že bude štarte s oknami | Sasstraliss | Operačné systémy Windows | 1 | 4. mája 2009 09:52 |
| Yahoo Msgr 9. Kde sú Konverzácia Uloľené? | Mohi212 | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 14. marca 2009 05:33 |
| Pick náhodných mien. Csv | atorres0506 | Office & Aplikácie | 2 | 21. januára 2009 15:13 |
| Zmenou Windows XP oddiel Mená? | tomthedrummer1992 | Operačné systémy Windows | 1 | 12. mája 2008 15:44 |
| Ako vidíte uloženej konverzácie na msn messenger? | Candy !!!!!!!!! | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 18. marca 2007 16:25 |
| Thread Tools | |
| |