az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

MS-DOS Uygulama My Dosya isimleri altında Kayıtlı olan

Reply

Konu Araçları
Old 6 Haziran 2009, 04:49
Yeni Üye Grubu

Default MS-DOS Uygulama My Dosya isimleri altında Kayıtlı olan

Merhaba,

Benim bilgisayar bizarrely davranışlar olduğunu.
Ben her hangi 4 kilobayt veya 100 megabites olmak bir dosyayı silmek - sonsuza kendisi ile çalıştırmak için süreci silmek için alır. Bu belki de dosyaları silmek birine yüklenmiş olan her düşünce başladı.

Ayrıca, bazı normal doktor veya RTF dosyaları MS olarak gösteriliyor-DOS uygulamaları.

Any thoughts?

Çok teşekkürler.

Ahren
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Başlangıç Uygulama Yardım - Ekle. Exe çok pencereler ile sadece başlangıç dosyası Sasstraliss Windows İşletim Sistemleri 1 4 May 2009 09:52
Yahoo Msgr 9. Nerede olduğunuz Oturumlar Kayıtlı? Mohi212 E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma 1 Mar 2009 14. 05:33
Rasgele isim seçin. Csv dosyası atorres0506 Office Suites & Uygulamalar 2 21. Ocak 2009 15:13
Windows XP Bölümü isimleri değiştirme? tomthedrummer1992 Windows İşletim Sistemleri 1 12 May 2008 15:44
Nasıl MSN Messenger hakkında konuşmaları kaydedilmiş görüyorum? Şeker !!!!!!!!! E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma 1 Mar 2007 18. 16:25
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından