![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Benim bilgisayar bizarrely davranışlar olduğunu. Ben her hangi 4 kilobayt veya 100 megabites olmak bir dosyayı silmek - sonsuza kendisi ile çalıştırmak için süreci silmek için alır. Bu belki de dosyaları silmek birine yüklenmiş olan her düşünce başladı. Ayrıca, bazı normal doktor veya RTF dosyaları MS olarak gösteriliyor-DOS uygulamaları. Any thoughts? Çok teşekkürler. Ahren |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Başlangıç Uygulama Yardım - Ekle. Exe çok pencereler ile sadece başlangıç dosyası | Sasstraliss | Windows İşletim Sistemleri | 1 | 4 May 2009 09:52 |
| Yahoo Msgr 9. Nerede olduğunuz Oturumlar Kayıtlı? | Mohi212 | E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma | 1 | Mar 2009 14. 05:33 |
| Rasgele isim seçin. Csv dosyası | atorres0506 | Office Suites & Uygulamalar | 2 | 21. Ocak 2009 15:13 |
| Windows XP Bölümü isimleri değiştirme? | tomthedrummer1992 | Windows İşletim Sistemleri | 1 | 12 May 2008 15:44 |
| Nasıl MSN Messenger hakkında konuşmaları kaydedilmiş görüyorum? | Şeker !!!!!!!!! | E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma | 1 | Mar 2007 18. 16:25 |
| Konu Araçları | |
| |