менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

MS-DOS програми зберігаються Under My імен файлів

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 червня 2009, 04:49
Нові члени групи

Default MS-DOS програми зберігаються Under My імен файлів

Здравствуйте,

Мій комп'ютер поводиться химерним.
Everytime видалити файл, будь то 4 або 100 кілобайт megabites - він бере назавжди для видалення процесом для запуску самого кінця. Я почав думати, що, може бути, кожен раз я видалити файли завантажуються в кого-то.

Крім того, деякі з моїх нормальних Doc або RTF файлів відображається як MS-DOS додатків.

Будь-які думки?

Завдяки багато.

Ахрен
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Запуск програми довідки - Включити. EXE-файл, так що він буде з запуском Windows Sasstraliss Операційні системи Windows 1 4 травня 2009 09:52
Yahoo монсеньйор 9. Де розмови врятуватися? Mohi212 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 14 березня 2009 05:33
Pick випадкові імена. CSV-файлу atorres0506 Office Suites & Застосування 2 21 січня 2009 15:13
Зміни Windows XP назвами розділів? tomthedrummer1992 Операційні системи Windows 1 12 травня 2008 15:44
Яким ви бачите збережених розмов на MSN Messenger? Цукерки !!!!!!!!! Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 18 березня 2007 16:25
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.