![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Мій комп'ютер поводиться химерним. Everytime видалити файл, будь то 4 або 100 кілобайт megabites - він бере назавжди для видалення процесом для запуску самого кінця. Я почав думати, що, може бути, кожен раз я видалити файли завантажуються в кого-то. Крім того, деякі з моїх нормальних Doc або RTF файлів відображається як MS-DOS додатків. Будь-які думки? Завдяки багато. Ахрен |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Запуск програми довідки - Включити. EXE-файл, так що він буде з запуском Windows | Sasstraliss | Операційні системи Windows | 1 | 4 травня 2009 09:52 |
| Yahoo монсеньйор 9. Де розмови врятуватися? | Mohi212 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 14 березня 2009 05:33 |
| Pick випадкові імена. CSV-файлу | atorres0506 | Office Suites & Застосування | 2 | 21 січня 2009 15:13 |
| Зміни Windows XP назвами розділів? | tomthedrummer1992 | Операційні системи Windows | 1 | 12 травня 2008 15:44 |
| Яким ви бачите збережених розмов на MSN Messenger? | Цукерки !!!!!!!!! | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 18 березня 2007 16:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |