![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Koliko programi u pokretanju su zaista potreban da teče Windowsi? Znam da nisu sve potrebno, ali sam zabrinut sam mogla maknuti nešto presudno. |
|
| |||
| |||
| Provjeriti ovaj mali program. To će vam reći ono što nije potrebno. http://www.malwarebytes.org/startuplite.php |
|
| |||
| |||
| Hvala puno bolje |
|
| |||
| |||
| Nema problema. Drugi praktičan besplatan alat StartUp Alat To se ne instaliraju, EXE to radi. Desnom tipkom miša kliknite sve što ne želite trčanje at početak i odabrati uklanjanje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Startup Application Pomoć - Umetnite. Exe datoteku tako da će za pokretanje u sustavu Windows | Sasstraliss | Windows Operating Systems | 1 | 4. svibanj 2009 09:52 |
| Startup Poruka | stefanooh6 | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 15. studeni 2008 18:27 |
| Utišana pokretanju? | Grad | Multimedija i kodeci | 6 | 2. lipnja 2008 13:50 |
| Re: XP Startup je sada vrlo sporo | sungod000 | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 27. veljača 2008 10:17 |
| XP Startup je sada vrlo sporo | sungod000 | Windows Operating Systems | 5 | 23. veljača 2008 15:54 |
| Thread Tools | |
| |