менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Msconfig> STARTUP

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 грудня 2007, 11:57
Член групи

Default Msconfig> STARTUP

Скільки програм у запуску дійсно необхідні для запуску Windows? Я знаю, не всі вони необхідні, але боюся я міг видалити щось важливе значення.
Old 29 грудня 2007, 12:00
Модератор групи

Перевірити це маленька програма. Вона буде розповідати вам, що це не потрібно.

http://www.malwarebytes.org/startuplite.php

Old 29 грудня 2007, 12:49
Член групи

Набагато краще, завдяки
Old 29 грудня 2007, 13:15
Модератор групи

Немає проблем.

Інші зручний безкоштовний інструмент StartUp Tool

Вона не встановлює, EXE запускає її. Клацніть правою кнопкою миші ви нічого не бажати, щоб при запуску і виберіть Видалити.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Запуск програми довідки - Включити. EXE-файл, так що він буде з запуском Windows Sasstraliss Операційні системи Windows 1 4 травня 2009 09:52
Завантаження повідомлень stefanooh6 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 15 листопада 2008 18:27
Приглушений запуску? Місто Мультимедіа & кодеки 6 2 червня 2008 13:50
Re: XP автозавантаження, є дуже повільним зараз sungod000 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 5 27 лютого 2008 10:17
XP автозавантаження, є дуже повільним зараз sungod000 Операційні системи Windows 5 23 лютого 2008 15:54
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.