![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Скільки програм у запуску дійсно необхідні для запуску Windows? Я знаю, не всі вони необхідні, але боюся я міг видалити щось важливе значення. |
|
| |||
| |||
| Перевірити це маленька програма. Вона буде розповідати вам, що це не потрібно. http://www.malwarebytes.org/startuplite.php |
|
| |||
| |||
| Набагато краще, завдяки |
|
| |||
| |||
| Немає проблем. Інші зручний безкоштовний інструмент StartUp Tool Вона не встановлює, EXE запускає її. Клацніть правою кнопкою миші ви нічого не бажати, щоб при запуску і виберіть Видалити. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Запуск програми довідки - Включити. EXE-файл, так що він буде з запуском Windows | Sasstraliss | Операційні системи Windows | 1 | 4 травня 2009 09:52 |
| Завантаження повідомлень | stefanooh6 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 15 листопада 2008 18:27 |
| Приглушений запуску? | Місто | Мультимедіа & кодеки | 6 | 2 червня 2008 13:50 |
| Re: XP автозавантаження, є дуже повільним зараз | sungod000 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 27 лютого 2008 10:17 |
| XP автозавантаження, є дуже повільним зараз | sungod000 | Операційні системи Windows | 5 | 23 лютого 2008 15:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |