![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм нов за формата, така това е моят първи път командироване и аз не съм сигурен дали това е правилното място да публикувате това, но от помощ ще бъде много оценявам. Аз работя за голяма колаж и те са ме, отговарящи на 70 + компютрите в техните класни стаи. Мога да получите актуализации на Windows да работи добре с мен се налага да отидете на всяка машина и ги инсталирате ръчно. Проблемът ми е, когато цяла тичам то идва време, за да инсталирате специален софтуер или да надстроите специален софтуер. Тя може да бъде навременно процес, за да отидете на всяка машина и да инсталирате отделен софтуер. Дори и създаване на имидж и капитана си изобразяване на машините ще бъде своевременно процес, но че няма да работят за мен, поради това не всички стаи имат същия софтуер на всички от тях. Ние се опитахме Thin клиенти и фиктивно терминали, но ние няма нищо, но проблеми с тях, поради някои от софтуер, който имаме движение по някои от машините. Едно решение би било да има сървър с всичките си "образи" на него, както и кога и инструктор отива да влезете в компютъра го pulls образа от сървъра и поставя под върху тази машина. Или да има "образи" на сървъра и да ги избута към машините всеки ден или всеки месец. Аз не съм гледам да имат OS стрийминг от сървъра, но той работи от местните машина. Дано да са предоставили достатъчно информация. Всеки вид помогне с това ще бъде много оценявам. |
|
| |||
| |||
| Какво си казал е точно това, което трябва да направите, е необходимо даден сървър. Нямах предвид това в моите проучвания, но вие използвате Active Directory и групова политика в областта на прозорците да прокара заявления до терминали или ползвателите. Вие създавате MSP или mst файлове и възлага това някак. Тази връзка по-долу покрива това аз мисля, успех! http://www.windowsnetworking.com/art...lications.html |
|
| |||
| |||
| Както каза г-н Communiq, ще ви е необходим сървър. Можете да създадете GPO (на груповите правила), за да добавите машини в групите. Можете рестартирате машината и сено Presto, когато машината ботуши до нея показва "Инсталиране Managed Софтуер". Въпреки това някои специален софтуер, като имаме в офиса, не е в състояние да се инсталира чрез GPO. |
|
| |||
| |||
| Да, ние направихме сървър настройка вече с активна пряко и какво не. Мрежата група хора се грижат за това, аз съм част от друг отдел. Преди да дойде на борда, те се опитаха SMS, но имали много проблеми с него. Точно сега имаме Deep Freez да водят нашите компютри са начин ние искаме им на крайния потребител messing ги. И ние използваме ABTurtor контрол и UltraVNC за отдалечен на компютри, за да помогне на хората от разстояние. Значи Да правим имат настройка на сървъра, но вече активната директория разтворът не изглежда да работи коректно със софтуер, който ние трябва да инсталирате и ъпгрейд. |