![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já jsem na novou formu tak to je moje první čas vysílání a já nejsem jistý, je-li to správné místo k vysílání, ale pomoc by byla velmi oceňována. I práce pro velký a koláže, které mě na starosti 70 + počítače ve svých třídách. Můžu oken aktualizace pracovat jen s pokutou se mi s jít do každého stroje a instalovat ručně. Problém jsem narazit je, když přijde čas na instalaci speciálního software nebo upgrade na speciální software. Může to být včas procesu jít do každého stroje a instalovat software. Dokonce vytváří mistr obrazu a opětovné zobrazování strojů by se včas, ale že by nebyla práce pro mě z důvodu, že ne všichni z učebny mají stejný software na všech z nich. Snažili jsme tenké klienty a figuríny terminály, ale máme problémy, ale nic se s nimi kvůli některým ze softwaru, který máme běžící na některých strojích. Ideálním řešením by bylo mít server všechny mé "obrazy" na to, kdy a instruktor se přihlásit k počítači se táhne obrázek ze serveru a staví v na tomto počítači. Nebo má "obrazy" na server a mít je tlačena do stroje každý den nebo každý měsíc. Nejsem hledáte mít OS streamovacímu ze serveru, ale je spuštěn z lokálního stroje. Snad jsem poskytla dostatek informací. Jakýkoli druh pomoci by to bylo velmi oceňována. |
|
| |||
| |||
| Co jste řekl, je přesně to, co musíte udělat, musíte serveru. Nikdy jsem dostal na tento dle mého studia, ale použití Active Directory a zásad skupiny v systému Windows, aby se zasadila aplikace do terminálů nebo uživatele. nebo si vytvoříte msp mst souborů a přiřadit ji nějak. To se vztahuje na níže uvedený odkaz je myslím, hodně štěstí! http://www.windowsnetworking.com/art...lications.html |
|
| |||
| |||
| Jak pan Communiq řekl, budete potřebovat server. Můžete si vytvořit objekt je (Zásad skupiny), pro přidání zařízení do skupin. Restartování počítače a seno presto, kdy se stroj boty až se zobrazí "Instalace Spravováno Software". Nicméně některé speciální software, jako jsme v kanceláři, je schopen být instalována pomocí objektu. |
|
| |||
| |||
| Ano, máme server s Active nastavení již přímo a co ne. Síť skupina lidí se postarat o to, že jsem součástí jiného útvaru. Než jsem přišel na palubě, které se pokusil SMS, ale byly s mnoha problémy s ní. Právě teď máme Deep Freez držet našich počítačů, které cestou chceme jim z koncového uživatele umazávání je. A využíváme ABTurtor kontroly a UltraVNC až do vzdáleného počítače, která pomáhá lidem na dálku. Ano, tak máme jeden server, ale již nastavení Active Directory řešení se nezdá být správně pracovat se softwarem, který je potřeba pro instalaci a upgrade. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jaký byl váš první počítač? Kolik počítačů máte? | redden137 | Obecné Hardware Chat | 36 | 15. srpna 2009 05:59 |
| Pohled do 2x upgrade počítače | supun19860618 | Obecné Hardware Chat | 2 | 18. června 2009 15:31 |
| Instalace Windows XP SP2 na 50 počítačů s Windows nasazení serveru | rocket7 | Operační systémy Windows | 1 | 30. květen 2009 13:56 |
| Počítačová bezpečnost pro více uživatelů PC ........ | Bubba | Virus, spyware a bezpečnost | 7 | 20. listopadu 2008 13:12 |
| Mám upgrade mého počítače | ashaiba | Obecné Hardware Chat | 4 | 10. listopadu 2008 12:37 |
| Thread Nástroje | |
| |