μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Multi Υπολογιστών Αναβάθμιση / εγκατάσταση για 70 + υπολογιστές

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23 Μαρτίου 2009, 09:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Multi Υπολογιστών Αναβάθμιση / εγκατάσταση για 70 + υπολογιστές

Είμαι με τη νέα μορφή και έτσι αυτή είναι η πρώτη μου φορά απόσπαση και δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι το σωστό μέρος για να είναι αυτή η απόσπαση, αλλά οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή.
Δουλεύω για ένα μεγάλο κολάζ και έχουν τεθεί σε μένα χρέωση των 70 + υπολογιστές σε τάξεις τους. Μπορώ να πάρω τα παράθυρα ενημερώσεις να εργάζονται μόνο με πρόστιμο που προβλέπεται μου να πάμε σε κάθε μηχάνημα και να τις εγκαταστήσετε χειροκίνητα. Το πρόβλημα που έχω τρέξει σε αυτή όταν πρόκειται χρόνο για την εγκατάσταση ενός ειδικού λογισμικού για την αναβάθμιση ή ειδικό λογισμικό. Μπορεί να είναι μια διαδικασία να προχωρήσει εγκαίρως σε κάθε μηχάνημα και να εγκαταστήσετε το λογισμικό. Ακόμη και τη δημιουργία μιας εικόνας πλοίαρχος και εκ νέου οι μηχανές απεικόνισης θα είναι η έγκαιρη διαδικασία, αλλά ότι δεν θα λειτουργούσε για μένα, λόγω του ότι δεν είναι όλες οι τάξεις έχουν το ίδιο λογισμικό για όλους τους. Έχουμε προσπαθήσει Thin πελάτες και ανδρεικέλου τερματικά αλλά δεν είχε τίποτα, αλλά τα προβλήματα με τους οφείλεται σε κάποια από τα λογισμικά που έχουμε για τη λειτουργία ορισμένων από τις μηχανές. Η ιδανική λύση θα ήταν να έχουμε ένα server με όλες μου "εικόνες" για αυτό και όταν πηγαίνει και εκπαιδευτή για να συνδεθείτε με τον υπολογιστή που τραβά την εικόνα από το διακομιστή και τοποθετεί πάνω στο συγκεκριμένο υπολογιστή. Ή να έχει το "εικόνες" στο διακομιστή και τους ώθησε να τις μηχανές κάθε μέρα ή κάθε μήνα. Είμαι δεν θέλει να έχει το λειτουργικό σύστημα συνεχούς ροής από το διακομιστή, αλλά αυτό εκτελείται από τον τοπικό υπολογιστή.
Ας ελπίσουμε ότι έχω αρκετές πληροφορίες που παρέχονται. Κάθε είδους βοήθεια με αυτό θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή.
Old 23 Μαρτίου 2009, 09:50
Νέο Μέλος Ομάδα

Αυτό που είπατε είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται να κάνετε, χρειάζεστε ένα διακομιστή.

Ποτέ δεν έχω σε αυτό το σπουδών μου, αλλά θα χρησιμοποιήσετε Active Directory και της ομάδας πολιτικής για τα παράθυρα για να προωθήσει τις αιτήσεις με τα τερματικά ή τους χρήστες. δημιουργείτε ή msp mst αρχεία και αναθέσει κάποιον.

Η σχέση αυτή που ακολουθεί καλύπτει αυτό πιστεύω, καλή τύχη!

http://www.windowsnetworking.com/art...lications.html
Old 23 Μαρτίου 2009, 09:54
Ομάδα Δωρητών

Όπως είπε ο κ. Communiq, θα χρειαστείτε έναν διακομιστή.

Μπορείτε να δημιουργήσετε την GPO (Group Policy), για να προσθέσετε τις μηχανές σε ομάδες. Την επανεκκίνηση του υπολογιστή και σανό γρήγορα, όταν το μηχάνημα μπότες μέχρι δείχνει "Εγκατάσταση Λογισμικού διαχείριση".

Ωστόσο, ορισμένα ειδικά λογισμικά όπως έχουμε στο γραφείο, είναι σε θέση να εγκατασταθεί μέσω GPO.
Old 23 Μαρτίου 2009, 12:42
Νέο Μέλος Ομάδα

Ναι, έχουμε ένα διακομιστή ρύθμισης ήδη με Active άμεσα και τι δεν ισχύει. Το δίκτυο της ομάδας φροντίζουν τα άτομα αυτά, είμαι μέρος της μια διαφορετική υπηρεσία. Πριν έρθω στο πλοίο, προσπάθησαν SMS αλλά είχαν πολλά προβλήματα με αυτό. Τώρα έχουμε Βαθεία Freez υπολογιστές μας για να διατηρήσουμε τον τρόπο που θέλουμε με τον τελικό χρήστη Messing τους. Και χρησιμοποιούμε ABTurtor έλεγχο και σε απομακρυσμένες UltraVNC με τους υπολογιστές για να βοηθήσει τους ανθρώπους εξ αποστάσεως. Ναι λοιπόν έχουμε ένα διακομιστή ρύθμισης ήδη Active Directory, αλλά η λύση δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά με το λογισμικό που χρειάζεται για την εγκατάσταση και αναβάθμιση.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ποιο ήταν το πρώτο σας υπολογιστή; Πόσοι υπολογιστές έχουν είχατε; redden137 Γενική Συζήτηση Hardware 36 15 Αυγ 2009 05:59
Ενδιαφέρομαι για την αναβάθμιση 2x υπολογιστές supun19860618 Γενική Συζήτηση Hardware 2 18 Ιουν 2009 15:31
Εγκαταστήστε το Windows XP SP2 σε 50 υπολογιστές με Windows Server ανάπτυξη rocket7 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 30 Μαΐου 2009 13:56
Computer ασφάλειας για πολλούς χρήστες PC ........ Bubba Virus, Spyware & Ασφάλεια 7 20 Νοε 2008 13:12
Θα πρέπει να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή μου ashaiba Γενική Συζήτηση Hardware 4 10 Νοε 2008 12:37
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.