manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Multi Computer Upgrade / instalirati za 70 + Računala

Reply

Thread Tools
Old 23 ožujak 2009, 09:12
Novi član grupe

Default Multi Computer Upgrade / instalirati za 70 + Računala

Ja sam novi u formi pa je ovo moj prvi put objavljivanja i Im 'ne siguran ako ovaj je mjesto koje treba ispraviti posting to, ali bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati.
Ja radim za veliki Kolažne i oni su mi stavili su zaduženi za 70 + računala u svojim učionicama. Ja mogu dobiti Windows ažuriranja raditi sasvim u redu sa mnom van imajući za odlazak na svaki stroj i instalirati ih ručno. Problem sam pretrčati je vrijeme kada se instalirati poseban softver ili nadogradnje poseban softver. To može biti pravodobno proces ići do svakog stroja i instalirati komad softvera. Čak i stvaranju slike majstora i ponovno snimanje strojeva bi se pravodobno proces, ali da neće raditi za mene, zbog koje nisu svi iz učionice imaju isti softver na sve njih. Nastojali smo tanke klijente i pseudo-terminala, ali smo imali problema, ali ništa s njima, zbog nekih programa koje smo prikazivati na nekoj od strojeva. Idealno rješenje bi bilo da je poslužitelj sa sve moje "slike" na to i kad ide i instruktora za prijavu na računalo ga pulls slike sa servera i stavlja u na tom računalu. Ili, da su "slike" na serveru i da ih netko nagovorio na strojevima svaki dan ili svaki mjesec. Im 'ne žele imati OS streaming sa servera, ali su ga prikazuju s lokalnom stroju.
Nadam se da sam dovoljno informacija. Bilo kakvu pomoć u ovoj bi bilo mnogo poštovati.
Old 23 ožujak 2009, 09:50
Novi član grupe

Što ste rekli je točno ono što trebate učiniti, potreban vam je server.

Nikada nisam dobio za ovu studiju, ali u mom korištenja Active Directory i Group Policy gurnuti na Windows aplikacija na terminalima ili korisnika. koje stvorite ili MST msp datoteke i dodijeliti ga nekako.

Ovaj link ispod pokriva to mislim, sretno!

http://www.windowsnetworking.com/art...lications.html
Old 23 ožujak 2009, 09:54
Donatorska Grupa

Kao što je rekao gospodin Communiq, morate imati poslužitelj.

Možete stvoriti GPO-a (Pravila grupe), strojevi za dodavanje u grupama. Ponovnog pokretanja stroja sijena i odmah, kada je stroj čizme up to pokazuje "Managed Instaliranje softvera".

Međutim neki poseban softver kao što smo u uredu, ne može se instalirati preko GPO.
Old 23 ožujak 2009, 12:42
Novi član grupe

Da, imamo server setup već direktno s aktivnim i šta ne. Mreža grupi ljudi brine o tome, ja sam dio različit odjel. Prije nego što sam došao na brodu, ali oni su pokušali SMS imaju puno problema s njom. Sad imamo Deep Freez naših računala kako bi im način želimo da ih se krajnjeg korisnika messing ih. I mi koristimo ABTurtor kontrolu i UltraVNC s udaljenim računalima u da pomogne ljudima na daljinu. Tako da imamo poslužitelj postava već ali Active Directory rješenje ne čini se da radi ispravno sa softverom koji nam je potrebno za instaliranje i nadogradnju.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Koji je bio vaš prvi računalo? Koliko ste imali računala? redden137 General Hardware Chat 36 15. kolovoz 2009 05:59
U potrazi za nadogradnju 2x računala supun19860618 General Hardware Chat 2 18. lipnja 2009 15:31
Instalacija Windows XP SP2 na 50 računala s Windows poslužitelj razmještaj rocket7 Windows Operating Systems 1 30. svibanj 2009 13:56
Računalna sigurnost na više korisnika računala ........ Bubba Virus, Spyware i sigurnost 7 20. studeni 2008 13:12
Trebam li ažurirati na moj računalo ashaiba General Hardware Chat 4 10. studeni 2008 12:37
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.