![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam novi u formi pa je ovo moj prvi put objavljivanja i Im 'ne siguran ako ovaj je mjesto koje treba ispraviti posting to, ali bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati. Ja radim za veliki Kolažne i oni su mi stavili su zaduženi za 70 + računala u svojim učionicama. Ja mogu dobiti Windows ažuriranja raditi sasvim u redu sa mnom van imajući za odlazak na svaki stroj i instalirati ih ručno. Problem sam pretrčati je vrijeme kada se instalirati poseban softver ili nadogradnje poseban softver. To može biti pravodobno proces ići do svakog stroja i instalirati komad softvera. Čak i stvaranju slike majstora i ponovno snimanje strojeva bi se pravodobno proces, ali da neće raditi za mene, zbog koje nisu svi iz učionice imaju isti softver na sve njih. Nastojali smo tanke klijente i pseudo-terminala, ali smo imali problema, ali ništa s njima, zbog nekih programa koje smo prikazivati na nekoj od strojeva. Idealno rješenje bi bilo da je poslužitelj sa sve moje "slike" na to i kad ide i instruktora za prijavu na računalo ga pulls slike sa servera i stavlja u na tom računalu. Ili, da su "slike" na serveru i da ih netko nagovorio na strojevima svaki dan ili svaki mjesec. Im 'ne žele imati OS streaming sa servera, ali su ga prikazuju s lokalnom stroju. Nadam se da sam dovoljno informacija. Bilo kakvu pomoć u ovoj bi bilo mnogo poštovati. |
|
| |||
| |||
| Što ste rekli je točno ono što trebate učiniti, potreban vam je server. Nikada nisam dobio za ovu studiju, ali u mom korištenja Active Directory i Group Policy gurnuti na Windows aplikacija na terminalima ili korisnika. koje stvorite ili MST msp datoteke i dodijeliti ga nekako. Ovaj link ispod pokriva to mislim, sretno! http://www.windowsnetworking.com/art...lications.html |
|
| |||
| |||
| Kao što je rekao gospodin Communiq, morate imati poslužitelj. Možete stvoriti GPO-a (Pravila grupe), strojevi za dodavanje u grupama. Ponovnog pokretanja stroja sijena i odmah, kada je stroj čizme up to pokazuje "Managed Instaliranje softvera". Međutim neki poseban softver kao što smo u uredu, ne može se instalirati preko GPO. |
|
| |||
| |||
| Da, imamo server setup već direktno s aktivnim i šta ne. Mreža grupi ljudi brine o tome, ja sam dio različit odjel. Prije nego što sam došao na brodu, ali oni su pokušali SMS imaju puno problema s njom. Sad imamo Deep Freez naših računala kako bi im način želimo da ih se krajnjeg korisnika messing ih. I mi koristimo ABTurtor kontrolu i UltraVNC s udaljenim računalima u da pomogne ljudima na daljinu. Tako da imamo poslužitelj postava već ali Active Directory rješenje ne čini se da radi ispravno sa softverom koji nam je potrebno za instaliranje i nadogradnju. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koji je bio vaš prvi računalo? Koliko ste imali računala? | redden137 | General Hardware Chat | 36 | 15. kolovoz 2009 05:59 |
| U potrazi za nadogradnju 2x računala | supun19860618 | General Hardware Chat | 2 | 18. lipnja 2009 15:31 |
| Instalacija Windows XP SP2 na 50 računala s Windows poslužitelj razmještaj | rocket7 | Windows Operating Systems | 1 | 30. svibanj 2009 13:56 |
| Računalna sigurnost na više korisnika računala ........ | Bubba | Virus, Spyware i sigurnost | 7 | 20. studeni 2008 13:12 |
| Trebam li ažurirati na moj računalo | ashaiba | General Hardware Chat | 4 | 10. studeni 2008 12:37 |
| Thread Tools | |
| |