kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Multi Computer Upgrade / telepíteni a 70 + Számítástechnika

Reply

Téma eszközök
Old Március 23, 2009, 09:12
Új tag Csoport

Default Multi Computer Upgrade / telepíteni a 70 + Számítástechnika

Én vagyok az új formában, így ez az én első alkalommal kiküldetésére, és nem vagyok biztos benne, hogy ez a megfelelő hely a kiküldetés, de segítség lenne nagyon méltányol.
Én egy nagy kollázs, és azokat fel engem, az 70 + számítógépek a tantermekben. Nem Windows frissítések, hogy csak jól el nekem, hogy minden menjen a gép és telepíteni őket. A probléma már halad át, ha eljön az ideje, hogy telepítsen egy speciális szoftver, vagy upgrade egy speciális szoftver. Ez lehet egy időben folyamat megy minden gépen, és telepítenie kell a szoftver. Még létrehozása master kép-és képi újra a gép lenne a megfelelő időben, de ez nem dolgozik értem köszönhető, hogy nem minden az osztályban ugyanaz a szoftver mindegyik. Igyekeztünk Vékonykliensek próbabábu és terminálok de semmi probléma, de velük, mivel néhány, a szoftver, amely már fut néhány a gépeket. Az ideális megoldás az lenne, hogy a szerver minden jó a "kép" az, hogy mikor és oktatóként is, hogy jelentkezzen be a számítógépet, akkor húzza a képet a szerver és hoz be, hogy a számítógépet. Vagy, hogy a "kép" a szerveren, és azokat tolni, hogy a gépek minden nap vagy minden hónapban. Én nem keresem, hogy az operációs rendszer folyamatos a szerverről, de úgy fut ki a helyi gépen.
Remélhetőleg már szolgáltatott elegendő információt. Bármilyen segít ez nagyon méltányol.
Old Március 23, 2009, 09:50
Új tag Csoport

Mit is mondott pontosan, hogy mit kell tennünk, akkor szükségünk van egy szerverre.

Soha nem jutott erre a tanulmányaimat, de az Active Directory és a Group Policy, hogy álljon ki a Windows alkalmazások terminálokat vagy a felhasználók. hozunk létre, vagy mst msp fájlokat és adhatja meg valahogy.

Ez a link alatt fedezi azt hiszem, jó szerencsét!

http://www.windowsnetworking.com/art...lications.html
Old Március 23, 2009, 09:54
Donor Group

Mr. Communiq Mint mondta, szüksége lesz egy kiszolgálót.

Készíthet GPO's (Policy Group), amely a gépek a csoportban. Ön újraindítja a gépet és széna Presto, amikor a gép a csizma azt mutatja "Kezelt szoftver telepítése".

Ugyanakkor néhány speciális szoftver van, mint az irodában, nem kell telepíteni via GPO.
Old Március 23, 2009, 12:42
Új tag Csoport

Igen, van egy szerver beállítás már aktív közvetlenül és mit nem. A hálózati csoport ember vigyáz, hogy én egy részét egy másik részleg. Mielőtt jöttem fedélzetén, megpróbálták az SMS, de egy csomó problémát meg. Most már Deep Freez, hogy a számítógép azt mi szeretnénk, és a végső felhasználó messing õket. És mi is használunk ABTurtor ellenőrzési és UltraVNC távoli a számítógép segíti az embereket távolról. Tehát igen is van a szerver beállítása, hanem már az Active Directory megoldás úgy tűnik, nem működik megfelelően a szoftver, hogy kell telepíteni és korszerűsítése.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Mi volt az első számítógép? Hány számítógép van? redden137 Általános fémáru Chat 36 15. augusztus 2009 05:59
Keresek frissíteni 2x számítógépek supun19860618 Általános fémáru Chat 2 18. június 2009 15:31
Windows XP SP2 telepítése a számítógépen a Windows 50 telepítési szerver rocket7 A Windows operációs rendszerek 1 30. május 2009 13:56
Számítógép-biztonság, több felhasználó PC ........ Bubba Vírus, kémprogram és biztonság 7 20. november 2008 13:12
Amennyiben frissítsem a számítógépet ashaiba Általános fémáru Chat 4 10. november 2008 12:37
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.