![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én vagyok az új formában, így ez az én első alkalommal kiküldetésére, és nem vagyok biztos benne, hogy ez a megfelelő hely a kiküldetés, de segítség lenne nagyon méltányol. Én egy nagy kollázs, és azokat fel engem, az 70 + számítógépek a tantermekben. Nem Windows frissítések, hogy csak jól el nekem, hogy minden menjen a gép és telepíteni őket. A probléma már halad át, ha eljön az ideje, hogy telepítsen egy speciális szoftver, vagy upgrade egy speciális szoftver. Ez lehet egy időben folyamat megy minden gépen, és telepítenie kell a szoftver. Még létrehozása master kép-és képi újra a gép lenne a megfelelő időben, de ez nem dolgozik értem köszönhető, hogy nem minden az osztályban ugyanaz a szoftver mindegyik. Igyekeztünk Vékonykliensek próbabábu és terminálok de semmi probléma, de velük, mivel néhány, a szoftver, amely már fut néhány a gépeket. Az ideális megoldás az lenne, hogy a szerver minden jó a "kép" az, hogy mikor és oktatóként is, hogy jelentkezzen be a számítógépet, akkor húzza a képet a szerver és hoz be, hogy a számítógépet. Vagy, hogy a "kép" a szerveren, és azokat tolni, hogy a gépek minden nap vagy minden hónapban. Én nem keresem, hogy az operációs rendszer folyamatos a szerverről, de úgy fut ki a helyi gépen. Remélhetőleg már szolgáltatott elegendő információt. Bármilyen segít ez nagyon méltányol. |
|
| |||
| |||
| Mit is mondott pontosan, hogy mit kell tennünk, akkor szükségünk van egy szerverre. Soha nem jutott erre a tanulmányaimat, de az Active Directory és a Group Policy, hogy álljon ki a Windows alkalmazások terminálokat vagy a felhasználók. hozunk létre, vagy mst msp fájlokat és adhatja meg valahogy. Ez a link alatt fedezi azt hiszem, jó szerencsét! http://www.windowsnetworking.com/art...lications.html |
|
| |||
| |||
| Mr. Communiq Mint mondta, szüksége lesz egy kiszolgálót. Készíthet GPO's (Policy Group), amely a gépek a csoportban. Ön újraindítja a gépet és széna Presto, amikor a gép a csizma azt mutatja "Kezelt szoftver telepítése". Ugyanakkor néhány speciális szoftver van, mint az irodában, nem kell telepíteni via GPO. |
|
| |||
| |||
| Igen, van egy szerver beállítás már aktív közvetlenül és mit nem. A hálózati csoport ember vigyáz, hogy én egy részét egy másik részleg. Mielőtt jöttem fedélzetén, megpróbálták az SMS, de egy csomó problémát meg. Most már Deep Freez, hogy a számítógép azt mi szeretnénk, és a végső felhasználó messing õket. És mi is használunk ABTurtor ellenőrzési és UltraVNC távoli a számítógép segíti az embereket távolról. Tehát igen is van a szerver beállítása, hanem már az Active Directory megoldás úgy tűnik, nem működik megfelelően a szoftver, hogy kell telepíteni és korszerűsítése. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mi volt az első számítógép? Hány számítógép van? | redden137 | Általános fémáru Chat | 36 | 15. augusztus 2009 05:59 |
| Keresek frissíteni 2x számítógépek | supun19860618 | Általános fémáru Chat | 2 | 18. június 2009 15:31 |
| Windows XP SP2 telepítése a számítógépen a Windows 50 telepítési szerver | rocket7 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 30. május 2009 13:56 |
| Számítógép-biztonság, több felhasználó PC ........ | Bubba | Vírus, kémprogram és biztonság | 7 | 20. november 2008 13:12 |
| Amennyiben frissítsem a számítógépet | ashaiba | Általános fémáru Chat | 4 | 10. november 2008 12:37 |
| Téma eszközök | |
| |