![]() |
|
| |||
| |||
| אני חדש את הטופס אז זה הפעם הראשונה שלי שולח ואני לא בטוח אם זה המקום הנכון להיות פירסום זה, אבל כל עזרה יהיה מאוד מוערך. אני עובד עבור קולאז גדול והם הכניסו אותי האחראי של 70 + כיתות המחשבים שלהם. אני יכול לקבל עדכונים ל-Windows עובד בסדר גמור עם החוצה לי צורך ללכת כל מכונה ולהתקין אותם ידנית. הבעיה אני צריך לרוץ על זה, כאשר זה מגיע הזמן להתקין תוכנה מיוחדת או לשדרג תוכנה מיוחדת. זה יכול להיות בזמן תהליך ללכת כל מכונה ולהתקין את חתיכת תוכנה. אפילו יצירת יחידת התמונה מחדש דימות המכונות יהיה בזמן התהליך, אבל זה לא עובד לי בגלל זה לא כל הכיתות יש את אותה התוכנה על כולן. יש לנו לקוחות ניסו דק ו דמה מסופים אבל שום דבר לא היה לנו בעיות איתם, אבל בגלל חלק של התוכנה שאנחנו רצים על חלק המכונות. פתרון אידיאלי יהיה לעשות עם כל השרת שלי "תמונות" על זה ומתי ו מאמן הולך להיכנס למחשב זה מושך את התמונה מהשרת ו ב מציבה על גבי אותו מחשב. או כדי לקבל את "תמונות" על שרת ושם יש להם דחף את המכונות כל יום או כל חודש. אני לא צריך להסתכל על מערכת ההפעלה נהירה מהשרת אלא לקבל את זה מפעיל את המחשב המקומי. אני מקווה מספקים מספיק מידע. כל סוג של עזרה עם זה יהיה מאוד מוערך. |
|
| |||
| |||
| מה הוא אמר לך בדיוק מה שאתה צריך לעשות, אתה צריך שרת. אני לא צריך את זה אבל את לימודי להשתמש Active Directory ומדיניות קבוצתית ב-Windows לדחוף יישומים מסופים או משתמשים. אתה יוצר קבצי MSP או MST והקצה אותו איכשהו. להלן קישור זה מכסה את זה אני חושב, בהצלחה! http://www.windowsnetworking.com/art...lications.html |
|
| |||
| |||
| כ 'מר Communiq אמר, תצטרך שרת. אתה יכול ליצור GPO של (מדיניות קבוצתית), להוסיף מכונות לתוך קבוצות. הפעלה מחדש של מכונת חי presto, כאשר המחשב הוא מראה את המגפיים "התקנה ניהול התוכנה". עם זאת קצת תוכנה מיוחדת כמו שיש לנו את המשרד, הוא לא יכול להיות מותקן באמצעות GPO. |
|
| |||
| |||
| כן, יש לנו כבר את תוכנית ההתקנה של השרת ישירות עם פעילים ומה לא. הרשת קבוצת אנשים לדאוג, כי אני חלק אחר של המחלקה. לפני שהגעתי על הסיפון, הם ניסו SMS אלא שיש הרבה בעיות עם זה. עכשיו יש לנו עמוק Freez לשמור המחשבים שלנו הם הדרך בה אנו רוצים אותם החוצה עם המשתמש הסופי להתעסק אותם. ואנו משתמשים ABTurtor ו UltraVNC כדי לשלוט מרחוק על מחשבים מרחוק כדי לעזור לאנשים. אז כן יש לנו כבר את תוכנית ההתקנה של שרת ה-Active Directory, אך הפתרון אינו נראה עובד כראוי עם התוכנה שאנחנו צריכים להתקין או לשדרג. |