mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Multi Kompiuterių plėtotė / įdiegti už 70 + Kompiuteriai

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 23, 2009, 09:12
Naujas Narys

Default Multi Kompiuterių plėtotė / įdiegti už 70 + Kompiuteriai

Aš nauja forma, tai mano pirmas kartas parašėte, ir aš nesu tikras, ar tai teisinga vieta bus posting this, tačiau bet kokią pagalbą, būtų labai dėkingi.
Aš dirbu Big koliažą ir jie į mane už 70 + kompiuterius savo kabinetuose. Galiu gauti "Windows" atnaujinimus į darbą tik piniginę baudą iš manęs, turintys eiti į kiekvieną kompiuterį ir įdiegti juos rankiniu būdu. Problema turiu užtikti yra, kai jis ateis laikas įdiegti specialią programinę įrangą ar atnaujinti specialios programinės įrangos. Jis gali būti laiku procesas eiti į kiekvieną kompiuterį ir įdiegti programinę įrangą gabalas. Net kuriant kapitono įvaizdį ir iš naujo vaizdo mašinos būtų laiku procesas, tačiau, kad nebūtų darbas man dėl to, kad ne visos klasės turi tą pačią programinę įrangą, juos visus. Bandėme Terminaliniai klientai ir manekeno terminalus, bet mes nieko, bet problemų su jais, nes kai kurios programos, kad mes turime veikia kai mašinos. Idealus variantas būtų, kad visi mano "vaizdai" serverio dėl to, kada ir instruktorius eina prisijungti prie kompiuterio jis išsitraukia vaizdas iš serverio ir nekelia į tą kompiuterį. Arba, kad "vaizdai" ant serverio ir juos stumti, kad mašinos kas dieną arba kas mėnesį. I'm not looking turėti OS transliacija iš serverio, bet jis veikia ne vietiniame kompiuteryje.
Tikimės, kad turiu jei pakankamai informacijos. Bet padėti tai būtų labai dėkingi natūra.
Old Kovas 23, 2009, 09:50
Naujas Narys

Ką jūs turite pasakyti yra tai, ką Jums reikia daryti, jums reikia serveriui.

I never got to tai mano studijos, bet jūs naudojate "Active Directory" ir grupių politikos langai stumti paraiškas terminalų ar naudotojai. sukurti MVĮ ar MST failus ir priskirkite jam kažkaip.

Ši sąsaja apima žemiau tai aš manau, good luck!

http://www.windowsnetworking.com/art...lications.html
Old Kovas 23, 2009, 09:54
Donorų grupės

Kadangi p. Communiq pasakė, jums reikia serveriui.

Jūs galite kurti GPO's (Group Policy), pridėti mašinos į grupes. Iš naujo paleidus kompiuterį ir šienas PRESTO, kai mašina batai iki jis rodo "diegimas Tvarko programinė įranga".

Tačiau kai kurios specialios programinės įrangos, kaip mes turime pareigas, negali būti įrengti per GPO.
Old Kovas 23, 2009, 12:42
Naujas Narys

Taip, mes turime serverio sąranką jau Active tiesiogiai ir kas ne. Tinklo grupę žmonių rūpinasi, kad aš esu dalis įvairių departamentas. Prieš atvykau į laivą, jie bandė SmS bet buvo turinti daug problemų su juo. Dabar mes turime Deep Freez išlaikyti mūsų kompiuteriuose jie būdu mes norime juos iš galutinio vartotojo Messing juos. Ir mes naudojame ABTurtor kontrolės ir UltraVNC nuotolinio į kompiuterių padėti žmonėms nuotoliniu būdu. Taip taip, mes turime serverio konfigūracijos, bet jau Active Directory sprendimas neatrodo, kad būtų tinkamai dirbti su programine įranga, kad turime įdiegti ir atnaujinti.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Koks buvo jūsų pirmasis kompiuteris? Kiek kompiuterių jums padarė? redden137 General Hardware Chat 36 Rugpjūtis 15, 2009 05:59
Žvelgiant atnaujinti 2x kompiuteriai supun19860618 General Hardware Chat 2 Birželis 18, 2009 15:31
Įdiekite Windows XP SP2, 50 kompiuterių su Windows Deployment server rocket7 Windows "operacinės sistemos 1 Gegužė 30, 2009 13:56
Kompiuterių saugumo dėl kelių naudotojo PC ........ Bubba Virus, Spyware & Security 7 Lapkritis 20, 2008 13:12
Ar man atnaujinti savo kompiuterio ashaiba General Hardware Chat 4 Lapkritis 10, 2008 12:37
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.