mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Multi Datora Upgrade / instalēt 70 + Computers

Reply

Thread Tools
Old Marts 23, 2009, 09:12
New Member Group

Default Multi Datora Upgrade / instalēt 70 + Computers

I'm new to veidā, lai šī ir mana pirmā reize norīkojumu, un es neesmu pārliecināts, vai šī ir pareizā vieta, kas norīkojuma, taču jebkura palīdzība būtu ļoti appreciated.
Es strādāju lielas kolāžas un tie, kas mani, kas atbild par 70 + datoriem savās klasēs. Es varu logi jaunumiem strādāt tikai naudas sodu ar no manis, kam iet uz katras mašīnas un instalē tos manuāli. Problēma man uzdurties ir tad, kad runa ir laiks instalēt īpašu programmatūru vai jaunināt īpašu programmatūru. To var laikus process, lai dotos uz katras mašīnas un instalēt gabals programmatūru. Pat radot kapteinis tēlu un re attēlveidošanas iekārtas būtu laikus process, bet tas nedarbojas man dēļ, ka ne visas klases ir pašu programmatūru par visiem no tiem. Mēs esam centušies Plānie klienti un lelles termināliem, bet mums ir bijis nekas, bet problēmas ar viņiem, jo daži no programmatūras, ka mēs esam darbojas dažas mašīnas. Ideāls risinājums ir serveris ar visu manu "attēlus" par to, kad un instruktora iet ieiet datorā tā velk attēlu no servera un nostāda uz šī datora. Vai ir "attēlus" uz servera un likt tos atspiesti mašīnas katru dienu vai katru mēnesi. Es neesmu vēlas būt OS straumēšanas no servera, bet tā darbojas pie vietējā mašīna.
Cerams, ka man ir sniegušas pietiekami daudz informācijas. Jebkāda veida palīdzību tas būtu ļoti appreciated.
Old Marts 23, 2009, 09:50
New Member Group

Ko jūs teicāt ir tieši tas, kas jums jādara, jums ir nepieciešams serveris.

Man nekad nav nokļuvis šajā manā pētījumos, bet lietojat aktīvās direktorijas un grupu politiku, logi push pieteikumus līdz noliktavai vai lietotājiem. Izveidojot MSP vai MST failus un piešķirt tam kaut kā.

Šī saikne zemāk attiecas uz to es domāju, labu veiksmi!

http://www.windowsnetworking.com/art...lications.html
Old Marts 23, 2009, 09:54
Donors Group

Kā Mr Communiq teica, jums būs nepieciešams serveris.

Jūs varat izveidot GPO's (Grupas politika), lai pievienotu mašīnas vērā grupās. Restartējot iekārtu un siena PRESTO, kad mašīna zābaki līdz tas parāda "Installing Pārzina programmatūru".

Tomēr dažas speciālas programmas, piemēram, mums ir birojs, nevar uzstādīt via GPO.
Old Marts 23, 2009, 12:42
New Member Group

Jā, mums ir servera iestatīšana jau ar Active tieši un kas ne. Tīkla grupu cilvēki rūpējas par ka, es esmu daļa no dažādu departamentu. Pirms es atnācu uz klāja, viņi mēģināja SMS, bet ir, kam daudz problēmu ar to. Šobrīd mums ir dziļa Freez, lai saglabātu mūsu datorus, tie, kā mēs vēlamies viņiem veic gala lietotājs messing tos izveido. Un mēs izmantojam ABTurtor kontroles un UltraVNC uz attālām vērā datorus, palīdzēt cilvēkiem no attāluma. So Jā, mums ir servera iestatīšana jau bet Active Directory risinājumu nav, šķiet, darbojas pareizi ar programmatūru, kas mums vajadzīga, lai uzstādītu un modernizāciju.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.