![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Já jsem na novú formu tak to je moja prvá čas vysielania a já nejsem jistý, ak je to správne miesto na vysielanie, ale pomoc by bola veľmi oceňovaná.
I práce pre veľký a koláže, ktoré ma na starosti 70 + počítače vo svojich triedach. Můžu okien aktualizácie pracovať len s pokutou sa mi so ísť do každého stroja a nainštalovať ručne. Problém som naraziť je, keď príde čas na inštaláciu špeciálneho software alebo upgrade na špeciálny softvér. Môže to byť včas procesu ísť do každého stroja a inštalovať softvér. Dokonca vytvára majster obrazu a opätovné zobrazovanie strojov by sa včas, ale nebola by práca pre mňa z dôvodu, že nie všetci z učebne majú rovnaký softvér na všetkých z nich. Snažili sme tenkovrstvovú klientov a figuríny terminály, ale máme problémy, ale nič sa s nimi kvôli niektorým zo softvéru, ktorý máme bežiaci na niektorých strojoch. Ideálnym riešením by bolo mať server všetky moje "obrazy" na to, kedy a inštruktor sa prihlásiť k počítaču sa tiahne obrázok zo servera a stavia v na tomto počítači. Alebo má "obrazy" na server a mať ich tlačené do stroje každý deň alebo každý mesiac. Nejsem hľadáte mať OS streamovacímu zo servera, ale je spustený z lokálneho stroje. Snad jsem poskytla dostatok informácií. Akýkoľvek druh pomoci by to bolo veľmi oceňuje. |
|
|
|||
|
|||
|
Co ste povedal, je presne to, čo musíte urobiť, musíte servera.
Nikdy som dostal na tento podľa môjho štúdia, ale použitie Active Directory a politiky skupiny v systéme Windows, aby sa zasadila aplikácie do terminálov alebo užívateľa. alebo si vytvoríte MSP MST súborov a priradiť ju nějak. To sa vzťahuje na nižšie uvedený odkaz je myslím, veľa šťastia! http://www.windowsnetworking.com/art...lications.html |
|
|
|||
|
|||
|
Ako pán Communiq povedal, budete potrebovať server.
Môžete si vytvoriť objekt je (Zásad skupiny), pre pridania zariadenia do skupín. Reštartovanie počítača a seno presto, keď sa stroj topánky až sa zobrazí "Inštalácia Spravuje Software". Avšak niektoré špeciálny software, ako sme v kancelárii, je schopný byť inštalovaná pomocou objektu. |
|
|
|||
|
|||
|
Áno, máme server s Active nastavenia už priamo a čo nie. Sieť skupina ľudí sa postarať o to, že som súčasťou iného útvaru. Ako som prišiel na palube, ktoré sa pokúsil SMS, ale boli s mnohými problémami s ňou. Práve teraz máme Deep Freeze držať našich počítačov, ktoré cestou chceme im z koncového užívateľa umazávání je. A využívame ABTurtor kontroly a UltraVNC až do vzdialeného počítača, ktorá pomáha ľuďom na diaľku. Áno, tak máme jeden server, ale už nastavenie Active Directory riešenie sa nezdá byť správne pracovať so softvérom, ktorý je potrebný pre inštaláciu a upgrade.
|