![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам нови у форми па је ово мој први пут објављивања и Им 'не сигуран да данашји је место које треба исправити постинг то, али било који помоћ би било много поштовати. Ја радим за велики Колажне и они су ми ставили су задужени за 70 + рачунара у својим учионицама. Ја могу добити Уиндоус исправке радити сасвим у реду са мном ван имајући за одлазак на сваки машина и инсталирати их ручно. Проблем сам претрчати је време када се инсталирати посебан софтвер или надоградње посебан софтвер. То може бити благовремено процес ићи до сваког машине и инсталирате комад софтвера. Чак и стварању слике мајстора и поново снимање машина би се правовремено процес, но да неће радити за мене, због које нису сви из учионице имају исти софтвер на све њих. Настојали смо танке клијенте и Псеудо-терминала, али смо имали проблема, али ништа с њима, због неких програма које смо приказују на некој од машина. Идеално решење би било да је сервер са све моје "слике" на то и кад иде и инструктора за пријаву на рачунар га пуллс слике са сервера и ставља у на том рачунару. Или, да су "слике" на серверу и да их неко наговорио на машинама сваки дан или сваки месец. Им 'не желе да имају ОС стримовање са сервера, али су га приказују са локалном машини. Надам се да сам довољно информација. Било какву помоћ у овој би било много поштовати. |
|
| |||
| |||
| Шта сте рекли је тачно оно што треба да урадите, потребан вам је сервер. Никада нисам добио за ову студију, али у мом коришћења Ацтиве Дирецторы и Гроуп Полицы гурнути на Уиндоус апликација на терминалима или корисника. које креирате или МСТ МСП датотеке и доделити га некако. Овај линк испод покрива то мислим, сретно! хттп://ууу.уиндоуснетуоркинг.цом/арт...лицатионс.хтмл |
|
| |||
| |||
| Као што је рекао господин Цоммуник, морате имати изручена. Можете створити ГПО-а (Правила групе), машине за додавање у групама. Поновног покретања машине сијена и одмах, када је машина чизме уп то показује "Манагед Инсталирање софтвера". Међутим неки посебан софтвер као што смо у канцеларији, не може се инсталирати преко ГПО. |
|
| |||
| |||
| Да, имамо сервер сетуп већ директно са активним и шта не. Мрежа групи људи брине о томе, ја сам део различит одељење. Пре него што сам дошао на броду, али они су покушали СМС имају пуно проблема са њом. Сад имамо Дееп Фреез наших рачунара како би им начин желимо да их се крајњег корисника мессинг их. И ми користимо АБТуртор контролу и УлтраВНЦ са удаљеним рачунарима у да помогне људима на даљину. Тако да имамо сервер постава већ али Ацтиве Дирецторы решење не чини се да ради исправно са софтвером који нам је потребно за инсталирање и надоградњу. |