az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Çok Bilgisayar Yükselt / 70 için yüklenecek + Bilgisayar

Reply

Konu Araçları
Old 23 Mart 2009, 09:12
Yeni Üye Grubu

Default Çok Bilgisayar Yükselt / 70 için yüklenecek + Bilgisayar

Ben formu için bu benim ilk kez ilanıyla ve bu doğru yerdir emin değilim Bu mesaj için, yeni yaşıyorum birisi yardım would be greatly appreciated.
Büyük bir kolaj için çalışmak ve 70 sorumlu yaz koyduk + bilgisayarlar sınıflarda. Windows güncellemeleri Sadece bana her makineye gidip manuel olarak yüklemek yaşıyorsanız ile sorunsuz çalıyor alabilirsiniz. Sorun ben rastlamak var zaman ya da özel bir yazılım yüklemek için özel bir yazılım yükseltme zamanı gelmektedir. Her makine için ve yazılım parça yüklemek zamanında süreç olabilir. Hatta makineler zamanında süreç olacak bir ana resim ve yeniden görüntüleme, yaratmak ama bu benim için nedeniyle bu tüm sınıflar, tüm bunların, aynı yazılımı kullanıyorum iş değildir. Biz İnce istemciler ve kukla terminalleri denedi ama onlarla bazı yazılım ki çalışan bazı makinelerin üzerinde olması nedeniyle sadece sorunları oldu. Ideal bir çözüm üzerinde ve tüm "görüntü" ile bir sunucu için zaman hocası onu Sunucudan görüntü çeker ve bilgisayar üzerine koyar bilgisayara giriş için geçerli olacaktır. Veya sunucu üzerindeki "fotoğraf" var ve bu makineler için her gün veya her ay itti var. Ben OS sunucudan akışı var ama bakarak değil, yerel makinanın dışında çalıştırıyorum.
Umarım yeterli bilgi vermiştir. Bu büyük mutluluk duyacağız yardımcı her türlü.
Old 23 Mart 2009, 09:50
Yeni Üye Grubu

Ne söyledi tam olarak ne yapmak gerekiyorsa, bir sunucuya ihtiyaç vardır.

Bunun için çalışmalar var asla ama pencereleri terminalleri veya kullanıcılara uygulamaları itme Active Directory ve Grup İlkesi kullanın. size MSP veya MST dosyası oluşturmanız ve bir atayin.

Bu bağlantı aşağıya ben iyi şanslar düşünüyorum kapsar!

http://www.windowsnetworking.com/art...lications.html
Old 23 Mart 2009, 09:54
Bağış Grubu

As Mr Communiq söyledi, bir sunucu gerekir.

Sen), gruplar halinde makineleri eklemek için GPO'yu's (Grup İlkesi oluşturabilirsiniz. Siz "makine ve bu makine bot" Installing Yazılım Yönetilen gösterir ot çabuk, yeniden başlatın.

Ancak bazı özel yazılım kuramıyor gibi ofiste sahip GPO'yu üzerinden yüklü olması gerekmektedir.
Old 23 Mart 2009, 12:42
Yeni Üye Grubu

Evet, zaten doğrudan ve ne değildir Aktif bir sunucu kurulumu var. Şebeke grup insanlar bakmak farklı bir bölümünün, I'm parçası. Önce kurulu geldi, ancak SMS denedim bu sorun bir sürü vardı. Şimdilik Deep Freez dışarı son kullanıcı bunları karıştırmasını ile istediğiniz bu yolu bilgisayarlar tutmak gerekir. Ve uzaktan uygun olarak insanları uzaktan yardım için ABTurtor kontrolü ve UltraVNC kullanın. Yani Evet zaten ama Active Directory çözüme doğru yazılımı ile bu yükleme ve yükseltme ihtiyacı çalışıyor gibi görünmüyor bir sunucu kurulumu var.
Reply

Register

Bookmarks