менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Multi Computer Upgrade / установка для 70 + Computers

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 березня 2009, 09:12
Нові члени групи

Default Multi Computer Upgrade / установка для 70 + Computers

Я новачок у формі, так це моє перше час проведення, і я не впевнений, що це правильне місце для проведення цього, але будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю.
Я працюю у великій колаж і вони поставили мене в руки 70 + комп'ютери в своїх класах. Я можу отримати оновлення Windows прекрасно працювати без мене необхідності підходити до кожної машині і встановити їх вручну. Проблемою я стикався, коли приходить час, щоб встановити спеціальне програмне забезпечення чи оновлення спеціального програмного забезпечення. Це може бути своєчасною процес йшов у кожної машини й установки певного програмного забезпечення. Навіть створюючи образ Майстра і повторно зображеннями машин буде своєчасний процес, але це не буде працювати на мене за що не всі класи мають однакове програмне забезпечення на всіх з них. Ми намагалися Тонкі клієнти та фіктивні термінали, але ми нічого, крім проблем з ними через деяких програм, що в нас працює на деяких машинах. Ідеальним рішенням було б мати сервер з усіма моїми "зображення" на нього, коли і інструктора йде на журнал в комп'ютері, він натискає на зображення з сервера і поміщає в на цьому комп'ютері. Або мати "образів" на сервері і мати їх штовхнула на машині щодня або через місяць. Я не шукаю мати потокове ОС із сервера, але він працює з локального комп'ютера.
Сподіваюся, я надав достатньої інформації. Будь-яка допомога в цьому буде прийнята з вдячністю.
Old 23 березня 2009, 09:50
Нові члени групи

Що ти сказав саме те, що вам потрібно зробити, вам потрібен сервер.

Я не отримав на це в моїх дослідженнях, але ви використовуєте Active Directory та групових політик Windows для прикладних програм на термінали або користувачів. Ви створюєте СГУ або MST файлів і встановити його як-то.

Це охоплює посиланням нижче, я думаю, удачі!

http://www.windowsnetworking.com/art...lications.html
Old 23 березня 2009, 09:54
Донор групи

За словами пана Communiq сказав, вам буде потрібно сервер.

Ви можете створити об'єкт групової політики (група політики), щоб додати машини на групи. При перезавантаження машини і сіно PRESTO, при запуску комп'ютера він показує "Установка керованого Software".

Однак деякі спеціального програмного забезпечення, як у нас в офісі, не може бути встановлена за допомогою групової політики.
Old 23 березня 2009, 12:42
Нові члени групи

Так, у нас є настройки сервера вже з Active безпосереднє а що ні. Мережевий групі люди піклуються про те, що я відчуваю себе частиною іншого відділу. Перед тим, як я прийшла на борт, вони намагалися SmS але має багато проблем з ним. Зараз у нас є Deep Freez щоб тримати наших комп'ютерах, вони, як ми хочемо їх з кінцевим користувачем Мессінг їх. І ми використовуємо ABTurtor UltraVNC контролю та дистанційного в комп'ютери, щоб допомогти людям у віддаленому режимі. Так що, та в нас є вже настройки сервера, але рішення каталогів Active мабуть, не буде працювати правильно з програмним забезпеченням, що нам потрібно для встановлення та оновлення.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.