![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я новачок у формі, так це моє перше час проведення, і я не впевнений, що це правильне місце для проведення цього, але будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю. Я працюю у великій колаж і вони поставили мене в руки 70 + комп'ютери в своїх класах. Я можу отримати оновлення Windows прекрасно працювати без мене необхідності підходити до кожної машині і встановити їх вручну. Проблемою я стикався, коли приходить час, щоб встановити спеціальне програмне забезпечення чи оновлення спеціального програмного забезпечення. Це може бути своєчасною процес йшов у кожної машини й установки певного програмного забезпечення. Навіть створюючи образ Майстра і повторно зображеннями машин буде своєчасний процес, але це не буде працювати на мене за що не всі класи мають однакове програмне забезпечення на всіх з них. Ми намагалися Тонкі клієнти та фіктивні термінали, але ми нічого, крім проблем з ними через деяких програм, що в нас працює на деяких машинах. Ідеальним рішенням було б мати сервер з усіма моїми "зображення" на нього, коли і інструктора йде на журнал в комп'ютері, він натискає на зображення з сервера і поміщає в на цьому комп'ютері. Або мати "образів" на сервері і мати їх штовхнула на машині щодня або через місяць. Я не шукаю мати потокове ОС із сервера, але він працює з локального комп'ютера. Сподіваюся, я надав достатньої інформації. Будь-яка допомога в цьому буде прийнята з вдячністю. |
|
| |||
| |||
| Що ти сказав саме те, що вам потрібно зробити, вам потрібен сервер. Я не отримав на це в моїх дослідженнях, але ви використовуєте Active Directory та групових політик Windows для прикладних програм на термінали або користувачів. Ви створюєте СГУ або MST файлів і встановити його як-то. Це охоплює посиланням нижче, я думаю, удачі! http://www.windowsnetworking.com/art...lications.html |
|
| |||
| |||
| За словами пана Communiq сказав, вам буде потрібно сервер. Ви можете створити об'єкт групової політики (група політики), щоб додати машини на групи. При перезавантаження машини і сіно PRESTO, при запуску комп'ютера він показує "Установка керованого Software". Однак деякі спеціального програмного забезпечення, як у нас в офісі, не може бути встановлена за допомогою групової політики. |
|
| |||
| |||
| Так, у нас є настройки сервера вже з Active безпосереднє а що ні. Мережевий групі люди піклуються про те, що я відчуваю себе частиною іншого відділу. Перед тим, як я прийшла на борт, вони намагалися SmS але має багато проблем з ним. Зараз у нас є Deep Freez щоб тримати наших комп'ютерах, вони, як ми хочемо їх з кінцевим користувачем Мессінг їх. І ми використовуємо ABTurtor UltraVNC контролю та дистанційного в комп'ютери, щоб допомогти людям у віддаленому режимі. Так що, та в нас є вже настройки сервера, але рішення каталогів Active мабуть, не буде працювати правильно з програмним забезпеченням, що нам потрібно для встановлення та оновлення. |