![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Превърна в моя компютър от тази сутрин и ще се зарежда до Windows Vista. Той започва да се зареди до тогава идва с това. Възникна грешка при опит да прочетете обувка конфигурации данни. |
|
| |||
| |||
| може да получите и в BIOS? dnt knw какво ще бъде за вашия компютър, но само бутона тряскам или F8 или изтриете, и че трябва да получите и в списък от опции тогава тичам то в безопасен режим преформатирате вашия компютър и преинсталиране на Windows DONT знам дали това помага |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Обувка изключете Vista CD и направи ремонт или свитък гръб.
| |||
| |||
| Сложих на CD и tryed да го възстановят, но тя ми казва, че не може да го направи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли някакви файлове на компютъра, че не можете да recreate лесно, ако не можеш да се върнеш към тези диск съдържание?
| |||
| |||
| Имам две области с две differnt ipods относно ще загубя всичките ми закупени материали, ако не мога да се върна инча също имат купища снимка там, имам външен твърд диск, че аз правя резервни копия, но не са направили една в известно време . |
|
| |||
| |||
| Отне ми компютър до моето малко село компютърни магазин. Той успя да се поправи. Windows Vista е корумпиран имаше грешка в BIOS. Също така захранването е липса. Той reinstalled Windows актуализира BIOS и заменен захранването всичко само за £ 50. |
|
| |||
| |||
| Това е евтин, имаш добра сделка. Поемане на резервни копия на вашите ipods и снимки ще е добър ход. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| също така и за всички хора, които имат проблеми, прозорци и искате да архивирате файлове там изтеглите knoppix (Linux) Live CD Това ще ви позволи да обувка fromt той CD и натоварване на целия в овен, без да се инсталира на твърдия диск и след това можете да резервната всички файловете си на външен диск, преди да се опитват да фиксират прозорци
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Компютърът ще се зарежда ... Помощ | roo97ss | Общи Хардуер Чат | 21 | 30 декември 2008 година 14:40 |
| Компютър се опитва да започне, но ...... | Primal Rage улица | Общи Хардуер Чат | 9 | 10 Дек 2008 12:32 |
| Компютърна Старт Up | morrowj112 | Общи Хардуер Чат | 5 | 15-ти септември 2008 15:55 |
| Компютърна започнат проблеми | tallercheetah | Общи Хардуер Чат | 4 | 12 Юли 2008 08:09 |
| Компютърът ще се зарежда | chaz100 | Общи Хардуер Чат | 4 | 1-во Фев 2008 07:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |