![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Obrátil můj počítač na toto ráno a nebude zatížení až Windows Vista. Začíná se zatížením až pak přijde s tímto. Došlo k chybě při pokusu přečíst boot konfigurace dat. |
|
| |||
| |||
| může u dostat do BIOSu? DNT knw, co by bylo pro váš počítač, ale jen tlačítko bash buď f8 nebo vymazat, a že by měli dostat u do seznamu voleb spusťte jej v nouzovém režimu přeformátujete vašeho počítače a přeinstalovat systém Windows dont vědět, zda to pomohlo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Boot z vašeho CD Vista a provést opravu, nebo vrátit zpět.
| |||
| |||
| I dal cd a tryed dělat obnovit, ale je mi to nemůže udělat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte nějaké soubory na počítači, které nelze snadno obnovit, pokud se nemůžete dostat zpět na disk obsah?
| |||
| |||
| Mám dvě oblasti se dvěma differnt iPody na budu ztrácet všechny mé zakoupené položky, když nemohou dostat zpět palců Máte také spoustu fotek z toho, mám externí pevný disk, který mám na zálohy, ale ne udělat jeden ve chvíli . |
|
| |||
| |||
| Vzala na můj počítač, aby můj malý vesnici počítače shop. Podařilo se mu opravit. Windows Vista byla zkorumpovaná došlo k chybě v systému BIOS. Také napájení bylo jinak. On přeinstalovat Windows aktualizuje BIOS a nahrazuje je napájení vše za pouhých 50 liber. |
|
| |||
| |||
| Je to levné, máš dobrý obchod. Při zálohování iPody a fotek by byl dobrý tah. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| také pro všechny lidi, kteří mají problémy s okny a chcete zálohovat soubory tam stáhnout KNOPPIX (linux) live CD toto vám umožní fromt on boot cd a zatížení celého OS do RAM bez instalace na pevný disk a pak můžete zálohovat všechna vaše soubory na externí disk před pokusem o opravu oken
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Počítač nelze spustit ... Nápověda | roo97ss | Obecné Hardware Chat | 21 | 30. Prosinec 2008 14:40 |
| PC snaží začít, ale ...... | Primal Rage Venku | Obecné Hardware Chat | 9 | 10. prosince 2008 12:32 |
| Počítačové Start Up | morrowj112 | Obecné Hardware Chat | 5 | 15. Září 2008 15:55 |
| Počítačové začít problémy | tallercheetah | Obecné Hardware Chat | 4 | 12. července 2008 08:09 |
| Počítač nelze spustit | chaz100 | Obecné Hardware Chat | 4 | 1. února 2008 07:50 |
| Thread Nástroje | |
| |