![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Ενεργοποιημένη στον υπολογιστή μου για σήμερα το πρωί και δεν θα φορτίο μέχρι τα Windows Vista. Αρχίζει να φορτώσει μέχρι τότε έρχεται με το παρόν.
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προσπάθειά τους για να διαβάσετε την εκκίνηση διαμορφώσεις δεδομένων. |
|
|
|||
|
|||
|
και μπορεί να περάσει στο BIOS? dnt KNW τι θα ήταν για τον υπολογιστή σας, αλλά μόνο το κουμπί bash είτε F8 ή διαγράψτε και ότι θα πρέπει να λάβουν και σε μια λίστα επιλογών
τότε το εκτελέσετε σε ασφαλή λειτουργία ξανά τον υπολογιστή σας και επανεγκατάσταση των Windows dont ξέρτε ότι αν βοηθάει |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Εκκίνηση από το CD Vista και κάνουν την επισκευή ή την επαναφέρετε.
|
|||
|
|||
|
Έβαλα το CD στο tryed και να κάνει μια αποκατάσταση, αλλά μου λέει ότι δεν μπορεί να το κάνει.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Έχετε τα αρχεία του υπολογιστή που δεν μπορείτε να αναδημιουργηθούν εύκολα, εάν δεν μπορείτε να πάρετε πίσω στο περιεχόμενο αυτών των δίσκων;
|
|||
|
|||
|
Έχω δύο περιοχές με δύο differnt για iPods θα χάσω όλα μου τα στοιχεία που αγοράστηκαν αν δεν μπορώ να γυρίσω in. Επίσης έχουν φορτία φωτογραφίες εκεί, έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο που νομίζω ότι, για αντίγραφα ασφαλείας, αλλά δεν κάνει μία στο λίγο .
|
|
|
|||
|
|||
|
Πήρα τον υπολογιστή μου για να μου μικρό χωριό υπολογιστών. Κατάφερε να το φτιάξω. Windows Vista ήταν διεφθαρμένη υπήρξε ένα λάθος στο BIOS. Επίσης το τροφοδοτικό αδυνατούσε. Ο επανεγκατασταθούν παράθυρα ενημέρωση του BIOS και να αντικατασταθεί το τροφοδοτικό για όλα μόνο £ 50.
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτή είναι φθηνή, έχεις μια καλή συμφωνία.
Λαμβάνοντας ένα αρχείο ασφαλείας με τα iPods και φωτογραφίες σας θα ήταν μια καλή κίνηση. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Επίσης, για όλα τα άτομα που έχουν προβλήματα παράθυρα και θέλουν να κατεβάσετε αρχεία backup εκεί το KNOPPIX (linux) Live CD αυτό θα σας εκκίνησης fromt του cd, ενώ το σύνολο του φορτίου os σε ram ΧΩΡΙΣ εγκατάσταση στο σκληρό δίσκο και στη συνέχεια μπορείτε να backup όλα τα αρχεία σας σε έναν εξωτερικό δίσκο πριν προσπαθεί να καθορίσει τα παράθυρα