![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Okrenuta na moj računalo jutros i neće se učitati Windows Vista. Ona počinje učitavanje gore onda se s tim.
Dogodila se pogreška tijekom pokušaja da pročitate boot konfiguracija podataka. |
|
|
|||
|
|||
|
mogu ući u bios? dnt knw ono što bi se za vaše računalo, ali bash bilo dugme F8 ili izbrisati, a da bi trebao doći u u popis opcija
zatim pokrenuti u sigurnom načinu rada reformatizovati računala i ponovo instalirali Windows dont znati ako koja pomaže |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Off tvoj Vidik Čizma CD-a i obaviti popravak ili svitak leđa.
|
|||
|
|||
|
Ja stavim cd i tryed napraviti vratiti ali reći mene to ne mogu učiniti.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Imate li bilo koje datoteke na računalu koje ne možete lako recreate ako ne možete dobiti natrag na one sadržaje na disku?
|
|||
|
|||
|
Imam dva područja sa dva differnt iPods dana ću izgubiti sve moje kupljene predmete ako ne mogu dobiti natrag u. Također su hrpe na tu sliku, imam vanjski hard disk da radim na sigurnosne kopije, ali ne i učinio jedan u čas .
|
|
|
|||
|
|||
|
Uzeo moj računalo dolje u moje malo selo računalu shop. Uspio je to popraviti. Windows Vista je korumpirano došlo je do pogreške u BIOS. Također napajanje je mana. On reinstalled prozori izmijenjeni BIOS i zamijenio napajanje sve za samo £ 50.
|
|
|
|||
|
|||
|
To je jeftini, imaš dobar posao.
Taking a backup vaših iPods i fotografija će biti dobar potez. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
i za sve ljude koji imaju problema s prozora, a želite li backup files preuzimanje knoppix (Linux) live cd ovaj će vam fromt on boot cd učitati i cijelu os u ovna bez instaliranja na tvrdi disk i možeš onda sve rezervne datoteka na vanjski pogon, prije nego što pokušavate popraviti prozore