![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Esztergált számítógépem ezen a reggelen, és nem töltődik fel a Windows Vistát. Kezd betölteni fel, majd jött rá erre. Egy hiba történt, miközben megpróbálja olvasni a boot konfiguráció adatokat. |
|
| |||
| |||
| tud u get bios-ba? dnt Ask Me milyen lenne a számítógépen, hanem csak gomb bash vagy f8 vagy törölni kell, és hogy kap u egy listát lehetőségek futtassa azt a csökkentett módban újra formáz számítógép és visszahelyez Windows dont tud ha ez segít abban |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Boot ki a Vista CD-n és nem a javítást vagy visszaállíthatja.
| |||
| |||
| Betettem a cd és tryed van a visszaállítás, de azt mondja, nem tud csinálni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van-e a számítógépen található fájlokat, hogy nem lehet könnyen újra, ha nem kap vissza azokra a lemez tartalmát?
| |||
| |||
| Nekem van két terület, két differnt iPod-én fogom veszíteni az én vásárolt tételeket, ha nem kapok hát-ban is rengeteg fotó's on van, van egy külső merevlemezt, hogy csináljak biztonsági mentést, de nem történt meg egyet egy ideig . |
|
| |||
| |||
| Elvették a számítógépet le a kis falut a számítástechnikai üzletben. Sikerült megjavítani. A Windows Vista is korrupt volt egy hiba a BIOS-ban. Továbbá a tápegység nem volt. Ő reinstalled Windows frissíteni a BIOS-t, és helyébe a tápegység minden csak 50 font. |
|
| |||
| |||
| Ez az olcsó, van egy jó üzletet. Bevétel egy hát-ból iPod-ok és fényképek lenne egy jó lépés. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| is az egész nép, akik ablakok problémákat, és akar-hoz hát fájlokat ott töltse le a Knoppix (Linux) live cd ezt követően már boot cd fromt ő és a terhelés az egész operációs rendszer telepítése nélkül a RAM-ba a merevlemezre, és ezután hát minden a fájlokat egy külső meghajtóra, mielőtt megpróbálja fix ablak
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A számítógép nem indul ... Súgó | roo97ss | Általános fémáru Chat | 21 | 30. december 2008 14:40 |
| Számítógép megpróbálja elindítani, de ...... | Primal Rage Outdoors | Általános fémáru Chat | 9 | 10. december 2008 12:32 |
| Számítógép Start Up | morrowj112 | Általános fémáru Chat | 5 | 15. Szeptember 2008 15:55 |
| Számítógép-indítási problémák | tallercheetah | Általános fémáru Chat | 4 | 12. július 2008 08:09 |
| A számítógép nem indul | chaz100 | Általános fémáru Chat | 4 | 1. február 2008 07:50 |
| Téma eszközök | |
| |