![]() |
|
| |||
| |||
| הפעלתי את המחשב שלי על הבוקר והוא לא יהיה לטעון את Windows Vista. זה מתחיל לטעון עד אז מגיע עם זה. אירעה שגיאה בעת ניסיון לקרוא את הנתונים תצורות אתחול. |
|
| |||
| |||
| U יכול להיכנס ל-BIOS?? dnt knw מה שזה יהיה על המחשב שלך אלא רק כפתור bash או F8 או למחוק וכי צריך לקבל U לתוך רשימה של אפשרויות לאחר מכן להפעיל אותו במצב בטוח לאתחל מחדש את המחשב ולהתקין מחדש את Windows dont יודע אם זה עוזר |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתחול הנחה את תקליטור Vista ולעשות תיקון או חזרה רול.
| |||
| |||
| אני שם את CD ו tryed לעשות שחזור אבל זה אומר לי שזה לא יכול לעשות את זה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם יש לך את כל הקבצים במחשב שלא ניתן לשחזר בקלות אם אתה לא יכול לחזור לאותם תוכן הדיסק?
| |||
| |||
| יש לי שני אזורים עם שתי differnt ipods על אני מאבד את כל הפריטים שנרכשו, אם אני לא יכול לחזור למערכת גם המון על שם של תמונה, יש לי כונן קשיח חיצוני, כי אני עושה גיבויים אבל לא נעשה על אחת לזמן מה . |
|
| |||
| |||
| לקח לי את המחשב שלי עד כדי חנות קטנה בכפר המחשב. הוא הצליח לתקן את זה. Windows Vista היה פגום אירעה שגיאה ב-BIOS. גם החשמל היה לקוי. הוא מחדש את Windows עדכון ה-BIOS והחליפו את כל החשמל רק £ 50. |
|
| |||
| |||
| זה זול, יש לך עסקה טובה. לקחת את הגיבוי של ipods וצילומים יהיה טוב לזוז. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם עבור כל האנשים שיש להם בעיות Windows ורוצים גיבוי הקבצים יש להוריד את knoppix (לינוקס) גר CD זה יאפשר לך תקליטור אתחול fromt ו הוא לטעון את כל מערכת ההפעלה לתוך רם בלי להתקין על כונן קשיח ואתה יכול אז כל גיבוי את הקבצים בכונן חיצוני לפני מנסה לתקן את Windows