![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Turned My Computer šį rytą, ir ji negali įkelti Windows Vista. Jis pradeda apkrova iki tada pasirodo šį.
Įvyko klaida bandant perskaityti įkrovos konfigūracijos duomenis. |
|
|
|||
|
|||
|
Can U Get į BIOS? DNT knw Koks būtų jūsų kompiuterį, bet tik mygtuką bash arba F8 ar ištrinti ir kad turėtų gauti ir į pasirinkimų sąrašą
paleiskite ją į safe mode performatuoti kompiuterį ir iš naujo įdiegti Windows Nežinau, jei tas padeda |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Įkėlimo off your Vista CD ir atlikti remonto arba Roll Back.
|
|||
|
|||
|
Įdėti CD ir tryed daryti, atkurti, bet jis man sako, kad negali to padaryti.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ar turite savo kompiuteryje failus negali lengvai atkurti, jei jūs negalite grįžti į tuos disko turinio?
|
|||
|
|||
|
Turiu dvi pagrindines sritis, su dviem differnt iPod ant Aš praranda visas mano pirko daiktus jei aš negaliu gauti įeiti taip pat krovinių nuotraukas ten turiu išorinį kietąjį diską, kad aš apie atsargines kopijas, bet ne padaryti vieną awhile .
|
|
|
|||
|
|||
|
Paėmė mano kompiuteris, nustatantis, kad mano mažas kaimas kompiuterių parduotuvėje. Jis sugebėjo sutvarkyti. "Windows Vista" buvo sugadintas buvo į BIOS klaida. Pat elektros energijos tiekimo buvo jei. Jis iš naujo įdiegti Windows atnaujinti BIOS ir pakeistas maitinimo visi tik £ 50.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tai pigūs, turite gerą sandorį.
Atsižvelgiant į Jūsų iPod ir nuotraukos atsarginės būtų gerai judėti. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
taip pat visiems žmonėms, kurie langai problemos ir norite parsisiųsti failų atsarginės kopijos yra Knoppix (Linux) Live CD tai leis Jums įkelti fromt jis CD ir apkrovos visą OS į RAM neįdiegę į kietąjį diską ir tada galite kopijavimas visus failus į išorinį diską prieš bandant nustatyti Windows