![]() |
|
| |||
| |||
| Izrādījās mana datora šorīt, un tas neielādējas up windows vista. Tā sāk iekraut līdz tam nāk līdz ar to. Kļūda mēģinot lasīt sāknēšanas konfigurācijas datiem. |
|
| |||
| |||
| var u iekļuvuši BIOS? DNT knw kas tas būtu, ja jūsu dators, taču tikai poga bash nu F8 vai dzēst, un ka vajadzētu iegūt u vērā opciju saraksts tad palaist drošajā režīmā pārformatēt datoru un pārinstalēt windows dont zināt, ja tas palīdz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Boot pie jūsu Vista CD un to remonts vai atritināt.
| |||
| |||
| Man cd un tryed darīt atjaunot, bet man saka, ka tā nevar darīt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jums ir uz datora failus, nevar atjaunot viegli, ja nevar nokļūt atpakaļ uz diska saturu?
| |||
| |||
| Man ir divas jomas, ar divām differnt ipods par man zaudēt visu savu pērk preces, ja es nevaru tikt atpakaļ iekšā arī slodzes foto's on tur man ir ārējais cietais disks, kas man backups, bet nenorāda izdarīts viens awhile . |
|
| |||
| |||
| Ņēma mana datora uz leju, lai mana mazā ciemā datoru veikalā. Viņam izdevās salabot. Windows vista bija korumpēti bija ar BIOS kļūda. Arī elektroapgādes bija sabojājas. Viņš pārinstalēta logi atjaunināts BIOS un aizstāj barošanas visi tikai 50 GBP. |
|
| |||
| |||
| Tas ir lēts, jums ir labs darījums. Ņemot backup jūsu iPod un fotogrāfijas būtu labs solis. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| arī attiecībā uz visiem cilvēkiem, kas ir Windows problēmas un vēlaties rezerves tur failu ielādes KNOPPIX (Linux) Live CD tas ļaus jums boot fromt viņš cd un slodze visa os vērā ram bez instalēšanas, lai cieto disku un tad varat backup visiem failus uz ārējo disku, pirms mēģināt noteikt logi
|
| Bookmarks |