![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Toczone mojego komputera na dziś rano i nie będzie ładować system Windows Vista. Zaczyna się ładować następnie wyjdzie z tego. Wystąpił błąd podczas próby odczytu danych konfiguracji rozruchu. |
|
| |||
| |||
| może dostać się do BIOS-u? dnt knw co byłoby dla komputera, ale po prostu przycisk basha albo f8 lub usunąć, i że powinno się u do listy opcji następnie uruchomić go w trybie awaryjnym sformatować komputer i ponownie zainstalować system Windows dont znać jeśli to pomaga |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Boot swoje Vista CD i dokonać naprawy lub wycofać.
| |||
| |||
| Umieścić cd i tryed do przywracania mówi do mnie, ale nie może zrobić. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy masz jakieś pliki na komputerze, na którym nie można łatwo odtworzyć, jeśli nie można wrócić do tych zawartości dysku?
| |||
| |||
| Mam dwa obszary z dwoma differnt iPody na będę stracić wszystkich moich zakupione przedmioty, jeśli nie mogę wrócić cali również wiele zdjęcia na nie, mam zewnętrzny dysk twardy, aby zrobić kopie zapasowe, ale nie zrobiła jedna awhile . |
|
| |||
| |||
| Wziął mój komputer, aby moja mała wioska komputera sklepie. Zdołał to naprawić. Windows Vista został uszkodzony wystąpił błąd w systemie BIOS. Także zasilanie nie było. On ponownie zainstalowane Windows aktualizacja BIOS i zastąpić zasilania dla wszystkich tylko 50 funtów. |
|
| |||
| |||
| To tanie, you got a good deal. Robienie kopii zapasowej iPody i zdjęcia byłoby dobrym przenieść. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| również dla wszystkich ludzi, którzy mają problemy z okien i nie ma kopii zapasowej plików do pobrania Knoppix (Linux) Live CD to let you fromt on boot cd i obciążenia całego systemu operacyjnego do pamięci RAM, bez instalacji na twardym dysku i można zapasowej wszystkich pliki na zewnętrzny napęd przed próbuje naprawić okna
|
| Zakładki |