![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Turned computerul meu în această dimineaţă şi nu se va încărca până ferestre vista. Ea începe să încărcaţi până apoi vine cu acest lucru. A apărut o eroare în timp ce încerca să citească configuraţiile de date de boot. |
|
| |||
| |||
| a putea u a intra în BIOS-ul? knw DNT ceea ce ar fi pentru calculatorul dvs., ci doar bash buton, fie F8 sau a şterge şi că ar trebui sa u într-o listă de opţiuni apoi rulaţi-l în modul de siguranţă reformata computerul şi reinstalaţi Windows dont know în cazul în care vă ajută să |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Boot de pe CD-ul Vista şi a face o reparaţie sau Roll Back.
| |||
| |||
| Am pus CD-ul în tryed şi de a face o pauzã, dar imi spune mie ca nu o poate face. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai orice fişiere de pe computerul pe care nu se poate recrea cu uşurinţă, dacă nu se poate sa ma intorc la acest conţinut pe disc?
| |||
| |||
| Am două zone cu două iPod-uri differnt pe voi pierde toate articolele mele achiziţionate în cazul în care nu pot reveni in au, de asemenea încărcături de fotografie pe acolo, am un disc extern pe care le fac copii de rezervă, dar nu o face, în vreme . |
|
| |||
| |||
| Took meu calculator în jos pentru a-mi sat mic magazin de calculatoare. El a reuşit să o rezolvaţi. Windows Vista a fost corupt nu a existat o eroare în BIOS. De asemenea, alimentarea cu energie electrică a fost în caz contrar. El a Windows reinstalled actualizare a BIOS-ului şi se înlocuieşte sursa de alimentare toate pentru doar £ 50. |
|
| |||
| |||
| Asta e ieftine, ai o afacere bună. Luând o copie de rezervă a iPod-uri si fotografii ar fi o mişcare bună. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| de asemenea, pentru toate persoanele care au probleme de ferestre şi doriţi să spate acolo a descărca fişiere Knoppix (Linux) Live CD acest lucru se va lasa sa fromt cizme el CD-ul şi sarcină os întreg în memoria RAM, fără a instala de pe hard disc şi puteţi spate, atunci toate dvs. de fişiere pe o unitate externă înainte de a încerca să stabilească ferestre