![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Obrátil môj počítač dnes ráno a nebude zaťaženie systému Windows Vista. Začína sa zaťažením až potom príde s týmto. Došlo k chybe pri pokuse o čítanie aktivačnú konfigurácie dát. |
|
| |||
| |||
| môže u dostať do biosu? DNT knw aké by to bolo pre váš počítač, ale len tlačidlo bash ani f8 alebo vymazať, a že by mala dostať u do zoznamu možností spustite ho v núdzovom režime preformátovanie počítača a preinštalovať systém Windows dont vedieť, či to pomohlo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Botu si Vista CD a robiť opravy alebo vrátiť späť.
| |||
| |||
| Dal som cd do tryed a urobiť znova, ale to mi hovorí, že to nemôže urobiť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte nejaké súbory z počítača, ktorý sa nedá ľahko obnoviť, ak sa nemôžete dostať späť k tým obsah disku?
| |||
| |||
| Mám dve oblasti sa dvoma líšiť sa iPody na stratím všetky svoje nakúpený tovar, ak nemôžem dostať späť dovnútra aj veľa fotiek na tu, mám externý pevný disk, ktorý mám na zálohy, ale nie vo chvíli, jeden je . |
|
| |||
| |||
| Vzala na mojom počítači sa na môj obchůdek dediny počítač. Podarilo sa opraviť. Windows Vista bola porušená bola chyba v systéme BIOS. Tiež napájanie bolo neúspešné. Ten opäť dosadiť okná aktualizovať BIOS a nahradiť napájanie všetko len za 50 libier. |
|
| |||
| |||
| To je lacné, máš dobrý obchod. Vezmeme zálohovanie iPod a fotografie by bol dobrý ťah. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aj pre všetkých ľudí, ktorí majú problémy s oknami a chcete zálohovať súbory na prevzatie tam knoppix (linux) live cd bude vám topánka fromt on cd a zaťaženie celého os do barana bez inštalácie na pevný disk a potom môžete zálohovať všetky vaše súbory na externý disk a až potom sa snaží opraviť okná