![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Окренуо мој рачунар на јутрос и неће се учитати оперативни систем Уиндоус Виста. Она почиње да се учита до тада долази са овим. Дошло је до грешке приликом покушаја да прочитате покретање конфигурације података. |
|
| |||
| |||
| може у ући у БИОС? ДНТ кну шта то би за ваш рачунар, али само тастер Ф8 или било басх-брисање и да треба добити У у листу опција затим покрените га у безбедном режиму рачунар поново и поново инсталирали Уиндоус Донт знам да ли да помаже |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Боот своје Видик ЦД-а урадити поправке или вратити.
| |||
| |||
| Сам ставио ЦД и трыед да не поврати, али то ми говори да то не могу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли имате све датотеке на рачунару који не можете лако поново ако не можеш да се вратим на оне садржаје на диску?
| |||
| |||
| Имам два подручја са две диффернт на иПод ћу изгубити све моје робу ако не могу да се вратим унутра Такође су хрпе фотографија је тамо, имам екстерни хард диск да радим бацкуп на један, али не ради у неко време . |
|
| |||
| |||
| Узео мој рачунар до мог малог села продавнице рачунара. Он је успео да га поправите. Уиндоус Виста је корумпирана је грешка у БИОС-у. Такође, напајање је не. Он је поново инсталирати прозори ажурирају БИОС и заменио напајање све за само 50 фунти. |
|
| |||
| |||
| То је јефтин, имаш добар посао. Узимајући резервну копију иПод и фотографије ће бити добар потез. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и за све људе који имају проблема са прозора и да резервне нема преузети фајлове Кноппикс (Линукс) Ливе ЦД ово ће Вам дозволити покретање фромт он цд и учита цео ОС у РАМ-а без инсталације на хард диск и онда може све резервне датотеке на спољни диск пре него што покушате да решите прозора