![]() |
|
| |||
| |||
| Bu sabah benim bilgisayar Torna ve Windows Vista kadar yüklenemez. Daha sonra yukarı doğru yük başladığında bu ile geliyor. Süre önyükleme yapılandırmaları veri okumaya çalışırken bir hata oluştu. |
|
| |||
| |||
| u bios içine alabilirim? bilgisayarınıza için değil, sadece düğmeye bash ya f8 ne olacağını veya silmek DNT knw ve seçenekler listesine u almalısınız sonra güvenli modda çalıştırın Bilgisayarınızı yeniden ve yeniden pencereler Eğer yardımcı olur dont know |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista CD kapatma çizme ve onarım veya geri dönün.
| |||
| |||
| I cd koydu ve bir geri yükleme yapmak tryed ama bunu yapamam söylüyor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer geri o disk içeriği ile can't get kolayca yeniden can't bilgisayarda herhangi bir dosya var mı?
| |||
| |||
| Eğer geri in can't get Fotoğrafsız orada var, bir harici sabit sürücü, ama üzerinde bir süre bitmiş değil yedekleme yapın bir sürü var ben bütün öğeleri satın kaybedersiniz iki değişik iPod'lar ile iki alan var . |
|
| |||
| |||
| Benim küçük kasabada bilgisayar mağazasında Bilgisayarımı indirdi. Bunu düzeltmek için başardı. Windows Vista orada BIOS bir hata olduğunu bozuk oldu. Ayrıca güç kaynağı başarısız oldu. Diye yeniden pencere BIOS güncelleme ve sadece £ 50 için güç kaynağı değiştirilmiştir. |
|
| |||
| |||
| Bu ucuz, iyi bir anlaşma yaptım. Senin iPod'lar ve fotoğrafları yedeğini almak iyi bir hamle olurdu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kim pencere sorunları olan ve yedekleme orada bu size o cd ve koç içine bütün bütün yükü sabit diskinize kurmadan ve daha sonra tüm yedekleme önyükleme fromt izin verir cd live (Linux) Knoppix'in dosyaları indirmek istediğiniz tüm insanlar için de pencere düzeltmek için çalışmadan önce harici bir sürücü için dosyaları