![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Повернув комп'ютер в цей ранок і він не буде завантажувати до Windows Vista. Він починає завантажувати вгору, потім з'являється з цим.
Виникла помилка при спробі читання конфігурації завантаження даних. |
|
|
|||
|
|||
|
U може потрапити в BIOS? DNT knw яким він буде на вашому комп'ютері, але тільки кнопка Bash або F8 або видалити, і які повинні отримати U в список опцій
Потім запустіть його у безпечному режимі Windows переформатувати ваш комп'ютер і перевстановіть НЕ знаю, чи допоможе це |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Завантажити з Vista ваші CD і робити ремонт або відкат.
|
|||
|
|||
|
Я поставив у CD і Tryed робити відновлення, але він говорить мені, що не може це зробити.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Чи є у вас будь-які файли на комп'ютері, який ви не можете легко відновити, якщо ви не можете повернутися до цих вміст диска?
|
|||
|
|||
|
У мене є два райони з двома Differnt Ipods від волі я втрачу всі мої закуповуваних товарів, якщо я не можу повернутися дюйма також навантажень фотографії там, у мене є зовнішній жорсткий диск, що я робити резервні копії на але не зробили один в деякому .
|
|
|
|||
|
|||
|
Взяв мене за комп'ютером до мого маленького комп'ютерному магазині села. Йому вдалося це виправити. Windows Vista була корумпованою сталася помилка в BIOS. Крім того, блок живлення зазнавали невдачі. Він перевстановити Windows поновив BIOS і замінити блок живлення всього лише £ 50.
|
|
|
|||
|
|||
|
Це дешево, ви отримали гарну угоду.
Беручи резервну копію Ipods і фотографій буде дуже хороший хід. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
і для всіх людей, які мають вікна проблеми і хочете зробити резервну копію файла там завантажити Knoppix (Linux) Live CD Це дозволить йому виправдання завантаженні CD і завантажує ОС Всього в оперативній пам'яті комп'ютера без установки на жорсткий диск, а потім ви можете резервну копію всіх Ваші файли на зовнішній диск, перш ніж намагатися виправити Windows